Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α΄Κατηγορία: Καλοχώρι/Παντείχι - ΑΟ Αιδηψός 1-4


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε με την 26η αγωνιστική η ομάδα της Αιδηψού την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας με νίκη 4-1 επί του Καλοχωρίου – Παντειχίου. Με αυτή τη νίκη της η Αιδηψός τερματίζει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας διαγράψει μια αξιοπρεπέστατη πορεία, με τους γηπεδούχους απλά να οριστικοποιούν τον υποβιβασμό τους στην Β΄ Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 27΄ με τον Τσιαμπαλή,  1-0, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Το σκορ κρατήθηκε μέχρι να συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, με την ομάδα της Αιδηψού να ανασυντάσσεται και να κάνει την ολική ανατροπή.

Στο 60΄ λοιπόν ο Γάσπαρης ήταν αυτός που έφερε τον αγώνα στα ίσια, 1-1,  με τον  φετινό δεύτερο σκόρερ της κατηγορίας Γιάννη Κυριακού («τσούξον») να κ΄’κάνει την ανατροπή στο 73΄, 1-2.  Ο ίδιος ποδοσφαιριστής που φέτος ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, έκανε το 1-3 στο 84 με τον Τίτο Μπιπάι να ολοκληρώνει την ανατροπή – νίκη της Αιδηψού στο 84΄, 1-4.

(ΣΣ:   έρχεται συνέντευξη - Video του προπονητή του ΑΟ Αιδηψός, Γιώργου Δημητρίου)

Καλοχώρι/Παντείχι:

Πρέντσι, Μπασούκος, Ε. Ντεγιάννης, Θ. Ντεγιάννης, Αγγελάκης (84′ Σταμέλος), Σταματίου (46′ Σιγανός), Λέκκας, Αποστόλου, Τσιαμπαλής, Κονόμι, Παριανός.


ΑΟ Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου): 

Μέλι Μπιμπάι, Φώτου, Σούμπασης, Γιουκάι, Σαμπάι, Τίτο Μπιμπάι, Ιωσήφ (51′ Καραγκούνης), Γάσπαρης, Κυριακού, Γοργομάτης (79′ Φαράντος), Αναστασιάδης.