Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι - ΑΟ Χαλκίς 1-5: Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής

 


Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και ο ΑΟ Χαλκίς πέρασε με το εμφατικό 5-1 μέσα από το "Νίκος Κούκης" του Αυλωναρίου.

Οι γηπεδούχοι σίγουρα αισθάνονται αδικημένοι από την τελική έκβαση του σκορ γιατί υπήρξαν στιγμές που πάλεψαν το παιχνίδι και αν ήταν σε κάποιες φάσεις πιο εύστοχοι, αλλά και πιο προσεκτικοί στην άμυνα το σκορ δεν θα τους είχε ξεφύγει τόσο πολύ.

Ο ΑΟΧ μετά την σημερινή του νίκη κράτησε την διαφορά των 3 βαθμών από την δεύτερη Μακρυκάπα και περιμένει την Τετάρτη τον Ταμυναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής που θα γίνει στο Στάδιο της Χαλκίδας.

Γκολ και φάσεις:

Στο 4' απευθείας φάουλ του Ηλία πέρασε λίγο άουτ.

Στο 5' από πάσα του Τσατσαρώνη ο Σπανός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Κελάι κάνοντας το 0-1.

Στο 9' σέντρα του Ρουμπή και μονοκόμματο σουτ του Τσιάκου απέκρουσε ο Φαλαγγίτης.

Στο 27' σε φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι σε θέση πλάγια αριστερά ο Ζουλιώτης έκανε πάσα στον Μαστροκώστα και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κελάι 0-2.

Στο 39' ο Σπυράκης έβγαλε μόνο του τον Σπανό το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Κελάι.

Στο 46' δυνατό μακρινό σουτ του Ηλία απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Φαλαγγίτης.

Στο 49' πολύ δυνατό σουτ του Σπυράκη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κελάι.

Στο 50' από πάσα του Σπανού ο Γκιόκας με άψογο πλασέ έκανε το 0-3.

Στο 53' σουτ του Σολάκου απέκρουσε ο Φαλαγγίτης.

Στο 57' μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν ο Τσιάκος από πάσα του Κατσούλα βρέθηκε τετ α τετ με τον Φαλαγγίτη αλλά ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας τον νίκησε.

Στο 63' ο Γκιούλη με εκπληκτική σέντρα - σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Φαλαγγίτη κάνοντας το 1-3.

Στο 72' από λάθος συνενόηση των Κελάι και Μαστροκώστα ο Γκιόκας μπήκε στην φάση τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-4.

Στο 86' ο Νίκος Ζαχαριάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ στην δεξιά γωνία του Κελάι έκανε το 1-5.

Από το 67' ο ΑΟ Χαλκίς έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καραχάλιου που χτύπησε εκτός φάσης τον Γιώργο Μαστροκώστα.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φώτης, Δελχας - Αλεξίου



Αυλωνάρι (Ι. Μπασούκος): Κελάι, Κόκκος (36' Μάλλιος, Ξυράφης, Παππάς, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Σολάκου, Κατσούλας, Ρουμπής (77' Λουκάς Κ), Ηλίας, Τσιάκος (61' Γκιούλη).




ΑΟ Χαλκίς (Κ. Χατζέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος (75' Τσολάκος Κ.Ι), Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Τζάβρας, Ζουλιώτης(64' Χαλιώτης), Σπυράκης, Καραχάλιος, Σπανός (64' Ζαχαριάς), Μαστροκώστας (84' Σακκάς), Γκιόκας (75' Λουκάς).