Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόδραση με ανατροπή πριν την ''μητέρα των μαχών'', Ελλήσποντος - Μακρυκάπα 2-3

 


Από μια δύσκολη έδρα όπως της Λαμψάκου η ομάδα της Μακρυκάπα έφυγε με το τρίποντο κάνοντας μάλιστα και ανατροπή και έτσι πάει την Κυριακή στην έδρα της να παίξει το μεγάλο ντέρμπι με την Χαλκίδα με καλή ψυχολογία.

Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο τότε που ο Ελλήσποντος με πολύ καλή απόδοση και κυρίως καλές τοποθετήσεις προηγήθηκε 2-1 και ανάγκασε τους ''Λύκους'' να προβληματιστούν.

Στο 3' γύρισμα του Κατσίμπρα ο Μπασινάς δεν μπόρεσε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα,  στο 10' ο Νικολάου επιχείρησε ευθύβολο σουτ και είδε τον Κηρόπουλο να αποκρούει και στο 16' ήρθε το1-0.

Τότε που ο Μπινιάκος είδε εκτός τέρματος τον Κηρόπουλο και με καταπληκτική αριστερή λόμπα τον ανάγκασε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα.Στο 25΄ωραίο γυριστό σουτ του Μήτρου ξυστά άουτ και στο 28 σουτ του Μπελίτσου έδιωξε σε κόρνερ ο Τόρα.

Στο 41' ήρθε η ισοφάριση όταν ο Πασάι με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Τόρα στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

Και πριν κλείσει το ημίχρονο στην τελευταία ακριβώς φάση οι γηπεδούχοι χτύπησαν πάλι με τον Ανέστη να εκμεταλλεύεται σέντρα του Νικολάου και να εκτελεί εύστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς χάρις στην πολύ καλή τους απόδοση (η είσοδος των Λειβαδίτη από το 29' στην θέση του τραυματία Σίδερη και του Κούκα) άνοιξαν την άμυνα των γηπεδούχων παίζοντας απο τα άκρα και με γρήγορες κάθετες μπαλιές.

Απο την πλευρά του ο Ελλήσποντος έχασε την φρεσκάδα του πρώτου ημιχρόνου μιας και οι Κατσίμπρας(καταπληκτικός στο κέντρο ) και Νικολάου κουράστηκαν και έδωσαν χώρο στην ομάδα του Β.Ζέρβα.Έτσι στο 54' ο Μήτρου ξεχύθηκε μπροστά νίκησε στο σπριντ τον Γιαλό και πλάσαρε έυστοχα.

Για να έρθει η ανατροπή στο 62' τότε που ο Λειβαδίτης από δεξιά σέντραρε και πετάχτηκε ο Κούκα με πλασέ να κάνει το 2-3.

Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε δεόντως από αρκετούς φίλους της Μακρυκάπας που ακολούθησαν την ομάδα στην Λάνψακο και με το βλέμμα πλέον στο ματς της χρονιά την Κυραική απέναντι στην Χαλκίδα εκεί στις παρυφές των Μεσσαπίων.


Η διαιτησία των Φώτη, Δελχά και Σιμιτζή πάρα πολύ καλή.


Ελλήσποντος (Κρόκος): Τόρα, Γιαλός(77'Γίγας), Νάτσης, Αγγελάτος(73'Μάλλιαρης), Ντούκα, Μπασινάς, Νικολάου(70'Στρατής), Κατσίμπρας, Μπινιάκος,Ανέστης, Πέτσας.


Μακρυκάπα (Ζέρβας): Κηρόπουλος, Πασάι, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζελής, Μαστροκώστας, Γκίκας, Λούρος, Μπελίτσος(55' Κούκα), Σίδερης(29'λ.τ.Λειβαδίτης), Μήτρου(90'Κικίδης).