Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α΄ Κατηγορία: ΑΟ Αιδηψός – ΑΟ Αυλωναρίου 4 - 0


Στην 22η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας, η Αιδηψός επικράτησε με το εμφατικό 4 – 0 επί της ομάδας του Αυλωναρίου.

Με τη νίκη αυτή η Αιδηψός έχει πλέον σίγουρη την παραμονή της στη κατηγορία και θα είναι η ομάδα που θα αντιπροσωπεύει τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού  στην Α΄ Εύβοιας, με τους φιλοξενούμενους  να βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου  άνοιξε γρήγορα το σκορ, όταν στο 24΄ ο Γοργομάτης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφτασε στον Γάσπαρη που βρήκε τα δίχτυα του Κελάι, 1-0.

Στο 32΄ ο Αναστασιάδης έστειλε την μπάλα στον Γιάννη Κυριακού που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, 2-0, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρωτοκαθεδρία των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Τίτο Μπιμπάι να σουτάρει στο 49΄ και να κάνει το 3 – 0.

Το 4-0 διαμόρφωσε τελικά στο 70΄ ο Σαμπάι, λίγο έξω από την περιοχή του Κελάι.


ΑΟ Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου): 

Μέλι  Μπιμπάι, Φώτου (65′ Καπλανάι), Σούμπασης, Γιουκάι, Γάσπαρης, Τίτο  Μπιμπάι (78′ Δ. Σαββόπουλος), Σαμπάι (73′ Γκοτσάι), Ιωσήφ, Κυριακού, Γοργομάτης (65′ Ν. Αναγνώστου), Αναστασιάδης.


ΑΟ Αυλωναρίου (Γιάννης Μπασούκος): 

Κελάι, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου (Ντάικο), Παππάς, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Σολάκου (46′ Γκιούλι), Κατσούλας, Ρουμπής (60′ Μπάρδι), Ηλίας, Τσιάκος.


Διαιτησία: Παπακυριάκος (Δελχάς – Αλεξίου)