Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αίολος Καρπενησίου-Χαλκίδα 0-4: Έκανε το πρώτο βήμα

 




Με μιά επιβλητική εμφάνιση και χωρίς να αντιμετωπίσει την περαμικρή δυσκολία η Χαλκίδα μπήκε με το δεξί αλώνοντας το Καρπενήσι επικρατώντας με 4-0 του τοπικού Αίολου.

Οι παίκτες του Πέτρου Ζουρόυδη ξεκίνησανέχντας δοκάρι στο 11' με κεφαλιά του Μαστροκώστα,και πέντε λεπτά αργότερα προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Τζλαβρας εκτέλεσε πλάγιο ο Μαστροκώστας με κεφαλιά έδωσε στον Καραχάλιο που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 40' πάλι ο Καραχάλιος χρίστηκε σκόρερ όταν βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκήπερ και δεν δυσκολέυτηκε να κάνει το 0-2.Στο 42' λι΄γο έλλειψε να φτάσει και στο χατ τρικ όμως το σουτ απέκρουσε ο Κοκονδύνης.

΄Ιδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με την Χαλκίδα να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο 69' όταν ο Κολιόπουλος βρήκε τον Σπανό και ο τελευταίος κρέμασε τον γκολκήπερ και στο 75' ήρθε και το κερασάκι με τον Κολιόπουλο να σερβίρει στον Μαστροκώστα ο οποίος με πλασέ έκανε το τελικό 0-4.

Διαιτητές οι Παπακωνσταντίνου,Δόδογλου και Φαμάκης(Φθιώτιδας) ενός άνισου όπως αποδείχθηκε αγώνα με τους γηοεδούχους να δείχνουν σάκος του μποξ και την Χαλκίδα να μπαίνει φουριόζα αφήνοντας ελπίσες για την συνέχεια .

Αίολος Καρπενησίου(Τσιγαρίδας): Κοκονδύνης, Σκοπέτος, Μισίρης, Ζαραβέλης(23' Καλύβας λ.τ), Δ.Ρούσης(55' Αζακάς λ.τ), Φούκας(88' Καρφής), Μπόνιας(88'Τριανταφυλλόπουλος),Μάρκης(46' Κοτρώνης,Κ.Ρούσης, Παχής, Χρυσικός.


Χαλκίδα(Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Ι.Κ.Τσολάκος, Τζάβρας(37' Σπυράκης λ.τ), Γεωργίου, Χαλιώτης(72 Μετοχιάτης), Ζουλιώτης(72' Τρεπεκλής), Ι.Θ.Τσολάκος, Καραχάλιος( 60' Λούκας), Μαστροκώστας, Γκιόκας(60' Σπανός).