Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΑΟΚ-Αβαντίδες 1-0:Τα έντεκα βήματα έκριναν το ματς...

 


Λύγισαν από πέναλτι οι Αβαντίδες απέναντι στον πολυδιαφημισμένο και κραταιό ΠΑΟΚ δείχνοντας στοιχεία μεγάλης ομάδας.Στην πρεμιέρα των πλέι οφ οι παίκτριες του Κνέζεβιτς κοίταξαν στα ίσια τις ισόβιες πρωταθλήτριες και άφησαν υποσχέσεις για καλή πορεία στην συνέχεια.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 62' όταν μετά από φάουλ η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικου των Αβαντίδων το πέναλτι εκτέλεσε έυστοχα η Μήτκου και έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Οι Αβαντίδες πάλαιψαν όσο μπορούσαν και έχασαν τιμητικά με την Γιαννακούλη να είναι πραγματική φύλακας-άγγελος της εστίας της.Στο άλλο ματς της πρώτης αγωνιστική ο Εργοτέλης πέρασε με 1-0 από την Λάρισα με γκολ της Δρακωνάκη και έχει μαζί με τον ΠΑΟΚ τρεις βαθμούς.


Την επόμενη αγωνιστική οι Αβαντίδες υποδέχονται την Λάρισα και ο Εργοτέλης τον ΠΑΟΚ (15/5).


ΠΑΟΚ(Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Γιαννακά, Δοιρανλή, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Μπαξεβάνου(51' Ζώτου), Μπασούρη(90'Σιδηροπούλου), Βαρδαλή(38' Μπουζίνου).


Αβαντίδες(Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Τζαφέρη, Παχάκη(70'Λάγιου), Μελισσού, Μακρή, Άκσα, Κατωπόδη, Κοκοτσάκη, Νεοφύτου, Πλυτά , Πύθουλα.