Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ 1-2..Θρίαμβευσαν στο ντέρμπι και ανέβηκαν άξια απ'ευθείας στην Α'.

 

Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο κατά διαστήματα παιχνίδι στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του ''Αλεξάνδρου'' τα Λουκίσια χάρηκαν στο τέλος παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Το ματς είχε έντονο ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος καθώς το 1-1 που διατηρείτο μέχρι το 91' έδινε ακόμη ελπίδες στους γηπεδούχους.Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 14' όταν ο Λαλανίτης σούταρε η μπάλα κόντραρε σε ένα σύμπλεγμα παικτών κι έφυγε έξω.
Στο 14' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ τότε που ο Ζαχαριάς έβγαλε μπαλιά μισό γκολ στον Τζαφέρη ο οποίος προχώρησε από δεξιά και πλάσαρε τον εξελθόντα Δεληγιάννη κάνοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αφού έχασαν μιά καλή ευκαιρία με τον Λαλανίτη στο 28' όταν το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε σε κόρνερ ,έφτασαν στο 1-1 με καφαλιά γυριστή του Λαλανίτη από φάουλ του Αργυρού στο 33'.
Στο 37' τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο όταν φάουλ του Τσαλμά έδιωξε καλά τοποθετημένος ο γκολκήπερ Δεληγιάννης.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Αλάτσατα ήταν υποχρεωμένα να βγουν μπροστά όμως λιγο το άγχος λίγο το πολύ καλό στήσιμο των φιλοξενούμενων που όποτε έβρισκαν την ευκαιρία έβγαινα στην κόντρα στήθηκε ένα σκηνικό που είχε σασπένς ως το 91'. Τότε που ο Σεινταράσι σε μιά από τις αντεπιθέσεις των Λουκισίων πλάσαρε σωστά και έκανε εν μέσω αποθέωσης απο τους  Λουκισιώτες φιλάθλους το τελικό 1-2.
Συμπερασματικά δίκαιη η επικράτηση των φιλοξενούμενων που στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πήραν την μπουκιά από το στόμα των αντιπάλων τους ανεβαίνοντας απ'ευθείας στην Α΄Κατηγορία αφήνοντας στα Αλάτσατα μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο μαζί με τον Σταυρό και μιά εκ των Νηλέα Νεοχωρίου η Σκύρο.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον έμπειρο Λάμπρου που είχε σαν συμπαραστάτες του τους Ιωάννου και Χρυσέλη.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Ι. Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Ουκα, Ζιζόλι, Θωμόπουλος, Παπίλας(69'Τσάλας), Βλάχος, Σεχάϊ, Λαλανίτης, Αργυρός, Ζαχαριάδης(69'Θωμάς).


ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Ν. Ευσταθίου): Γαλλης, Δέδδες, Πατρινός, Πουρνής, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Τσαλμάς(46'Τσαλμάς), Ζαχαριάς, Κωνσταντάκας(89'Μπουλούκος Χ.), Σεϊνταράσι, Τζαφέρης(79'Μακρής).