Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Α' κατηγορία ο Σταυρός 3-0 την Σκύρο

 


Ακόμα μια νίκη για τον Σταυρό που επικράτησε της Σκύρου με 3-0 στο Δημοτικό της Χαλκίδας και με 2Χ2 νίκες στους αγώνες μπαράζ σφράγισε το εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία και σκόρπισε την χαρά και τον ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν και στα δύο παιχνίδια.

Η ομάδα του Αγγελου Βογιατζή μετά από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας όπου και κατέκτησε την 2η θέση  έδειξε ετοιμότητα και συνέπεια στα δύο παιχνίδια κατάταξης με Αλάτσατα και Σκύρο και δίκαια πήρε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Σταυρός προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Τζαμίχα στο 44' 0-1 ένα γκολ που έκανε πιο εύκολο το έργο για τους νικητές οι οποίοι και με ισοπαλία έπαιρναν το εισιτήριο για την Α' κατηγορία.

Στην επανάληψη ο Σταυρός πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, αρχικά με τον Τζαμίχα στο 63' 0-2 και λίγο πριν το φινάλε στις καθυστερήσεις ο 1ος σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας Μουτουσίδης έκανε το τελικό 0-3.

Η Σκύρος στάθηκε με αξιώσεις στο Α' ημίχρονο και ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά στην συνέχεια ο Σταυρός ήταν καλύτερος και πήρε δικαία την νίκη και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος, Δάλλας - Κοντογιαννίδης





ΣΚΥΡΟΣ (Μ. Τραχανάς): Γιαλός, Ζορμπάς, Παναγιώτου (71′ Δαφνούλης), Ιρίκου (61′ Μπάρμπας), Τράκος, Βαμβακέρης (80′ Ορφανός), Ξανθούλης, Δαλακλίδης, Λύκος (80′ Τσακαμής), Τσελεπής, Καραμπίνης.


ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγ. Βογιατζής): Σαμαράς (86′ Α. Καρκαλής), Λέκκας (74′ Κατσαρής), Ταψής (59′ Βογιατζής), Τ. Καρκαλής (62′ Ι. Καρκαλής), Σεΐτης, Αλαφάκης, Χασαπίδης (86′ Δ. Ξύγκης), Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης, Τζαμίχας.