Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Κάμπος αναζητάει την διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν


Η έτερη ομάδα από τον όμιλο του Βορρά η ομάδα της Λάρισας θα βρεθεί στον δρόμο των Αβαντίδων.
Οι Θεσσαλές κέρδισαν σχεδόν την τελευταία στιγμή την είσοδο τους στα πλέι οφ νικώντας στο προτελευταίο ματς τα Τρίκαλα εκτός έδρας παίρνοντας τους την μπουκιά από το στόμα.

Τον Μάιο του 2014 και με την συμπλήρωση 50 χρόνων της ΑΕΛ ,το σωματείο προχώρησε στην λειτουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου καθώς και σε τμήμα γυναικών σε επίπεδο ακαδημιών.
Αφορμή ήταν ένα σχολικό τουρνουά που είχε διοργανώσει η Ακαδημία στο οποίο συμμετείχαν αρκετά κοριτσάκια.

Η ομάδα εμπλουτίστηκε από αρκετές Λαρισαίες έμπειρες που αγωνίζονταν σε διπλανούς νομούς.
Ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας φάνηκε η πολύ καλή δουλειά με σημαντικές στιγμές την κατάκτηση των πρωταθλημάτων σε β' και γ' εθνική με δύο συνεχόμενες ανόδους όπως και την κατάληψη της 4ης θέσης τα επόμενα δύο χρόνια.

Η κορυφαία στιγμή πέρυσι τότε που η ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος πίσω από τον ΠΑΟΚ και τις Αβαντίδες.

Η φετινή χρονιά ήταν η έκτη συνεχόμενη στην Α΄'Εθνική.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα στελεχώνει τις εθνικές όλων των βαθμίδων και συγκεκριμένα με τις γυναίκες διεθνείς είναι η Βλασιάσου και η Γούλα ενώ με τις νεάνιδες οι Παυλοπούλου και Μούκα.

Προπονητες ήταν το 2014-16 ο Αχιλλέας Μαστερόδημος,το 2016-18 ο Νίκος Γκαλίτσιος και από το 2018 εως σήμερα ο Βασίλης Πάνος.