Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

΄Eκλεισαν θέση στα πλέι οφ με το σπαθί τους, Αβαντίδες - ΑΕΚ Μεσολογγίου 2-0


 Με μια ουσιώδη και σοβαρή εμφάνιση οι Αβαντίδες στο Ενωσιακό νίκησαν την ΑΕΚ Μεσολογγίου με 2-0 και κλείδωσαν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος παρέα με τον Εργοτέλη.

Οι παίκτριες του Κνέζεβιτς σαφώς ανώτερες απο τις αντιπάλους τους είχαν ευκαιρίες να κάνουν και μεγαλύτερο σκορ όμως κυρίως με την Μακρή τις πέταξαν στα σκουπίδια.

Το σκορ άνοιξαν μόλις στο 3ο λεπτό όταν η πολύ καλή Μπιασούλη 'επιασε σουτ έξω από την περιοχή νικώντας την αντίπαλο γκολκίπερ.

Από κεί και πέρα ένας καταιγισμός ευκαιριών κράτησε τον δείκτη του σκορ χαμηλά.Στο 20' φάουλ της Άκσα έδιωξε η Παναγιωτοπούλου ,στο 44' κεφαλιά της Άκσα η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στο 57' η ίδια μπήκε στην περιοχή ΄μως το σουτ έφυγε λίγο άουτ.

Στο 60' η Μπιασούλη έβγαλε μπαλιά ''αλά Μόντριτς'' όμως η Μακρή φάτσα με την εστία αστόχησε, στο 63' πάλι η Μακρή από γύρισμα της Άκσα σούταρε πάνω στην τερματοφύλακα, στο 70' η Μακρή σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 81 η Κάμπελ από ευνοική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Για να κλειδώσουν την νίκη και την παρουσία τους στα πλέι οφ οι γηπεδούχες στο 86΄με εκτέλεση πέναλτι της Άκσα μετά από ανατροπή της Αρκουλή μέσα στην περιοχή.

Στο ''κοντράστ του παιχνιδιού ο υποβιβασμός των Μεσολογγίτισσων της ΑΕΚ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ΑΈθνική των γυναικών και με παράδοση να πρωταγωνιστούν τα προηγούμενα χρόνια, μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2012 .

Η διαιτησία του Αθηναίου Μαράνου ολίγον τι αλλοπρόσαλλη με αρκετά λάθη,έχοντας σαν βοηθούς τους συμπατριώτες του Μητροφάνη και Μητράκο.

΄Eτσι έκλεισαν οι τέσσερις ομάδες που θα παίξουν πλέι οφ με τις Αβαντίδες και το Εργοτέλη από τον Νότο και τον ΠΑΟΚ και την Λάρισα η οποία κέρδισε στο νήμα τα Τρίκαλα από τον Βορά.Θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια μέσα έξω με τις ομάδες του ίδιου ομίλου να μην παίζουν μεταξύ τους ξεκινώντας από μηδενική βάση.


Αβαντίδες (Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Τζαφέρη(65' Αργυρίου), Νεοφύτου(60'Αρκουλή), Μελισσού, Αργυριάδη, Πλυτά, Μακρή, Μπιασούλη, Κατωπόδη, Άκσα, Παχάκη(78'Κάμπελ).


ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γουλής): Παναγιωτοπούλου, Βρανά-Τριανταφύλου, Γατσούλια(28'Λασκαράτου), Μόκκα, Γρομιτσάρη, Γεωργίου(75'Παπαδογεωργίου), Βάτσικα(90' Φύτρου), Ματίλα, Σταυροπούλου(46'Πετσίνη), Λαζανά , Ευθυμίου.