Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωταθλητής Κ16 ο Κύζικος Ν. Αρτάκης, 4-2 (2-2) την ΟΠΑ-ΠΑΟ Λίχας

 


Ο  AO Κύζικος Νέας Αρτάκης είναι ο πρωταθλητής του πρωταθλήματος Κ16 «Αναγνώστου Ιωάννης» αφού σήμερα επικράτησε της ΟΠΑ Αιδηψού – ΠΑΟ Λίχας στα πέναλτι 4-2, με τον κανονικό αγώνα να ολοκληρώνεται 2-2.

Η ομάδα της ΟΠΑ-ΠΑΟ Λίχας  ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ όταν ο Φετάχου μετά από προσωπική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή του Βουγιούκα και ανατράπηκε, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Δημητρίου στο 24΄, 1-0.

Στη συνέχεια ο Κύζικος απάντησε στο 32΄ με τον Παστήρα να δίνει ωραία ασίστ στον Καρέγλη που βρήκε τον Δ. Σουλιάδη να έχει πέσει στο έδαφος και έτσι σε αφύλακτη εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Νωρίς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Σταματίου έκανε την ανατροπή για την ομάδα της Αρτάκης, μπαίνοντας από αριστερά στην περιοχή του Δ. Σουλιάδη, να επιχειρεί σουτ που κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου και στην επιστροφή της, ο Σταματίου δεν δυσκολεύτηκε να βρεί δίχτυα, 1-2.

Η ΟΠΑ-ΠΑΟ Λίχας όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη ακόμα και πίεσε την άμυνα του Κύζικου, και  πέντε λεπτά μετά κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Φετάχου ξανά, που αυτή τη φορά ο ίδιος το «μετέφρασε» σε γκολ, κάνοντας το 2-2.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Αναγνώστου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βουγιούκα και πλάσαρε την μπάλα πάνω στο σώμα του πορτιέρε της Αρτάκης.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 2-2 και έτσι στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τον Βουγιούκα να αναδεικνύεται η μορφή της ημέρας, αφού απέκρουσε δύο πέναλτι και σκόραρε και εκτελώντας ένα από τα πέντε της ομάδας του.

΄Ετσι η ομάδα της Αρτάκης με 4-2 στα πέναλτι πήρε το πρωτάθλημα , αφήνοντας την ΟΠΑ (για μια ακόμα φορά) να φτάνει στην πηγή και νερό να μην πίνει. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας απένειμε τιμητική πλακέτα στα παιδιά του αείμνηστου Γιάννη Αναγνώστου, στη μνήμη  του οποίου ήταν αφιερωμένο του φετινό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε η απονομή μεταλλείων στους δευτεραθλητές και ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στον Κύζικο Νέας Αρτάκης.


(Θα ακολουθήσει αύριο πλούσιο φωτορεπορτάζ και video από τον αγώνα)


ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ/ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ (Θανάσης Αναγνώστου): 

Δ. Σουλιάδης, Πετεβές, Θεοδοσίου, Σκέντερι, Βεργής, Μ. Σουλιάδης, Καπόλος, Μ. Γκοζίνα, Παπαδόπουλος, Φετάχου, Δημητρίου. (Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαρέτσι, Μπελκάκης, Μαυροζούμης, Στυλιανίδης, Αναγνώστου, Παπακοσμάς, Μάργαρης.


ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): 

Βουγιούκας, Παστήρας, Νγκέλα, Κουτουλής, Ψαρρός, Παπαγεωργίου, Γκοϊντέσι, Δ. Σπύρου, Σταματίου, Μήτρου, Καρέγλης. (Αδαμόπουλος, Μιτζιφίρης, Γραμματικός, Μοσχώνης, Κώσταρος, Τζαφέρος, Γένης).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Ιωάννου-Κοντογιαννίδης.