Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ταμυναϊκός πραγματοποίησε την Γενική Συνέλευση - Πρόεδρος συνεχίζει ο Τάσος Κατσινόπουλος

 


Ο Ταμυναϊκός πραγματοποίησε εχθές Τρίτη 31 Μαϊου την ετήσια γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου με θέματα τον οικονομικό απολογισμό, τον διοικητικό απολογισμό και την ανάδειξη νέου Δ/Σ από τις εκλογές που ορίσθηκαν για την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Στο διοικητικό απολογισμό η συζήτηση στράφηκε περισσότερο στην πορεία της ομάδα με τον πρόεδρο Τάσο Κατσινόπουλο να αναφέρει ότι η διοίκηση είναι ευχαριστημένη με την εικόνα την ομάδας στο τελευταίο πρωτάθλημα και στόχος για την επόμενη σεζόν είναι ο Ταμυναϊκός να παραμείνει ανταγωνιστικός και φυσικά να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό χωρίς να αλλάξει το μοντέλο του συλλόγου που κατά βάση στηρίζεται σε παίκτες από την ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου.

Τα 25 περίπου μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην συνέλευση συμφώνησαν με την τοποθέτηση του προέδρου καθώς δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας η οποία είχε διαφορά μόλις έναν βαθμό από τον πρωταθλητή ΑΟ Χαλκίς.

Επίσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως οι υποδομές του γηπέδου, οι ακαδημίες του συλλόγου και άλλα.

Στο θέμα του προπονητή ο Τάσος Κατσινόπουλος είπε ότι πρόθεση και επιθυμία της ομάδας είναι να συνεχίσει  με τον Βαγγέλη Ντόβολη.

Στον οικονομικό απολογισμό όπως αναφέρθηκε από την διοίκηση η ομάδα έχει πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τις και δεν οφείλει σε κανέναν.

Τέλος ο Τάσος Κατσινόπουλος δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος της ομάδας με τα μέλη του συλλόγου να χειροκροτούν παρατεταμένα την απόφαση του προέδρου και να φεύγουν ικανοποιημένα από την γενική συνέλευση.

Εκλογές ορίσθηκαν για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν έως την Δευτέρα 13 Ιουνίου.