Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς για την Αρτάκη στην Πετρούπολη

 

Στο πρώτο δυνατό τεστ που έδωσε η Αρτάκη μέσα στην Πετρούπολη έχασε με 1-0 από τον τοπικό Άρη.Καλή γενικά η εμφάνιση των παικτών του Γιάννη Καρβέλη ειδικά στο πρώτο μέρος όταν και ακυρώθηκε γκολ του Λούκα.Χατζηστάμου στο 61' και Σακκας στο 81 ' έχασαν ευκαιρίες για τους Αρτακιανούς για να δεχτούν το μοναδικό τέρμα στο 57' από τον Λαζαρίδη.

Καλό τεστ για τους παίκτες του Γ.Καρβέλη με όλους να είναι στην διάθεση του κόουτς και να δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσουν απέναντι σε μια ομάδα γ'εθνικής.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Φάμπιο, Τρακόσης, Αργυρίου, Μαρίνου, Σαμαράς. (Καραστέργιος, Λάπα, Γάγγος, Μενάι, Ανταλής, Λέκκας, Λαζαρίδης, Ζέρβας, Παντελαίος, Κασβίκης, Φαρμάκης, Γκίκας).

ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Βρέττος, Καρλατήρας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Σιαράπης, Λάζρι, Ντελέκος, Λούκας, Τόρα, Μεγάλος. (Ανδρούτσος, Κουτρόπουλος, Ζουλιώτης, Χατζηστάμου, Σεϊνταράσι, Χαλιώτης, Ζαχαρόπουλος, Σάκκας, Μητακίδης).