Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις των φιλικών της Τετάρτης 17 Αυγούστου



Τρία επίσημα φιλικά παιχνίδια έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου με τους γηπεδούχους να είναι οι νικητές των αναμετρήσεων.

Στην Μακρυκάπα οι "λύκοι" επικράτησαν της ΑΕ Χαλκίδας με 3-0, στο γήπεδο του Δύστου (το χρησιμοποιεί την φετινή σεζόν για έδρα του το Νεοχώρι) ο Νηλέας Νεοχωρίου νίκησε με 2-1 την Κάρυστο και ο Απόλλων Ερέτριας στην έδρα του νίκησε τον Μιαούλη Φύλλων με 1-0.


ΜΑΚΡΥΚΆΠΑ - ΑΕ ΧΑΛΚΊΔΑΣ 3-0


Η ομάδα της Μακρυκάπας με ένα γκολ του Σίδερη στο Α' μέρος (29') και δύο γκολ στην επανάληψη του Βουρδάνου στο 52' και του Λειβαδίτη στο 56' επικράτησε της μαχητικής ΑΕΧ με 3-0 με τους δύο προπονητές (Βαγγέλη Ζέρβα και Πάνο Ελευθερίου) να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες τους.


ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Κηρόπουλος, Καλπέρης, Κικίδης, Γκρινιάρης, Πουρνής, Μπελίτσος, Λειβαδίτης, Πασάι, Βουρδάνος, Σίδερης, Μαστροκώστας. (Λέκκας, Ρουμπής, Κηρύκος, Παπαγεώργιου).


ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Νάνος, Π. Φισκατώρης, Δούμας, Τσιτσόπουλος, Νικολάου, Ι. Φισκατώρης, Λαλανίτης, Αρβανάκος, Αλαφάκης, Ρίτσα, Πύθουλας.



ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ 2-1


Ο νεοφώτιστος στην Α' κατηγορία Νηλέας Νεοχωρίου ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με την Κάρυστο στο γήπεδο του Δύστου.

Η ομάδα του Γιώργου Ποδαρά προηγήθηκε με τον Παλαιολόγο λίγο πριν την λήξη του Α' ημιχρόνου και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μάριο Μαστροκώστα στο 60'.

Η Κάρυστος του Νίκου Κιαπέκου μείωσε το σκορ στο 89' με τον Μούτση.


ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ποδαράς): Μωραΐτης, Κ. Κότσαρης, Καλαμιώτης, Τζόκας, Μπάνος, Μ. Μαστροκώστας, Γ. Κότσαρης, Σπανός, Παλαιολόγος, Γιαγκίνης, Swoe. (Δημολιάνης, Δεμερούτης, Κέκης, Σαμαράς, Θεοδώρου, Ζωντός, Αργύρης).


ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Νίκος Κιαπέκος): Π. Ραβιόλος, Καπόλος, Σπανός, Π. Ραβιόλος, Παπασταματίου, Θάτσι, Ρουκλιώτης, Αστηθάς, Γκιλπάθης, Καράβολας, Τζόνυ. (Κοτσανίτης, Μούτσης, Σακελλαρίου, Κούτρης, Μοσχώβης, Κονόμι).



ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 1-0


Ο νέος Απόλλων Ερέτριας του Τάσου Ταυταρίδη που βασίζεται κατά βάση σε παιδιά που προέρχονται από την  Ακαδημία Ερέτριας νίκησε σε φιλική αναμέτρηση τον Μιαούλη Φύλλων με 1-0 με το γκολ της νίκης να πετυχαίνει ο Μέτσιο στο 15'.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Πρ. Μπασινάς, Ι. Μήτρου, Θ. Συκάς, Σ. Μήτρου, Βράκας, Μολές, Αλάμαρας, Μέτσιο, Τάγκας, Μπέκος, Θανάσι. (Λεβάκης, Τ. Μήτρου, Σκυριανός, Α. Συκάς, Β. Τουλούμης, Ντερβίσι, Μπαλάκας, Π. Μπασινάς, Κουσερής, Ν. Μήτρου, Ε. Μπασινάς, Πανίδης).


ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Σταμάτης Σταμογιάννης): Θ. Καρβελάς, Γ. Καρβελάς, Γεωργίου, Πρασσάς, Β. Ζαχαριάς, Δ. Σελεμάι, Δάδινας, Πετράκης, Κ. Τρίκκας, Κατσαρής, Κροκόδειλος. (Μπαρσάκης, Χατζηαποστόλου, Ράλλης, Καρατζής, Τζίτζιρας).