Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιάννης Μπισμπικόπουλος: ''Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί''

 


Το Evia Goal βρήκε τους παράγοντες του νέου Ηρακλή Ψαχνών και μίλησε για το καινούριο εγχείρημα της πιο ιστορικής ομάδας στην Εύβοια και της ομάδας που έφτασε μια ανάσα από την πόρτα της super league.

Ο νέος πρόεδρος Γιάννης Μπισμπικόπουλος σταχυολογώντας τα λόγια του, στάθηκε στην αρκετά σημαντική προσπάθεια που γίνεται από όλους και την πεποίθηση του πως η ομάδα έιναι καταδικασμένη να είναι πρωταγωνίστρια.Όποια θέση και να καταλάβει στο τέλος το σημαίνον είναι πως ο Ηρακλής Ψαχνών θα σταθεί στα πόδια του βάζοντας σε τάξη την ομάδα που για ένα χρόνο ήταν ανενεργή.

Σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του γενικού αρχηγού Γ.Σέγκου ο οποίος εχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι σαν διαιτητή με το ρεκόρ συμμετοχών του σε τελικούς και την θητεία του σε όλες τις κατηγορίες.

Ο γενικός αρχηγός του νέου σχήματος της ομάδας μας μίλησε για την βήμα-βήμα οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και το ξεκίνημα σχεδόν από το μηδέν.

Ο Γ. Σέγκος στάθηκε και στην δίψα των φιλάθλων της ομάδας μετά την αποχή .

Λέει χαρακτηριστικά: 

''Η ομάδα από την Δευτέρα που ξεκίνησε τις προπονήσεις έχει 50 με 100 φιλάθλους στην εξέδρα .Πολύ σημαντικό γεγονός πράγμα που μας γεμίζει με ευθύνες.

Πήραμε έναν έμπειρο και ικανό τεχνικό τον Π.Τοκπασίδη ο οποίος καλείται να συγκεράσει ένα κράμα έμπειρων με νεαρά παιδιά γεμάτα όρεξη.

Η συζήτηση δεν μπορούσε να μην περιέχει και την πρόσφατη περιπέτεια της Χαλκίδας που κινδυνεύει να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

Ο Γ.Σέγκος μας τόνισε πως είναι λυπηρό για το ποδόσφαιρο μας ,είναι γενικό το επίπεδο της οικονομικής ένδειας αλλά και της πολύ μεγάλης αδιαφορίας των παραγόντων της πόλης της Χαλκίδας για να στηρίξουν μια ''ετοιμόρροπη '' προς την καταστροφή ομάδα.


Η αισιοδοξία δεν λείπει από τους ανθρώπους του ''ροπαλοφόρου'' που αναγενναται από τις στάχτες του και με αρκετά μεγάλη βοήθεια από τον Δήμο.Με μπροστάρη τον γεννημένο φίλαθλο του Ηρακλή ,τον Δήμαρχο  Γιώργο Ψαθά το γήπεδο έγινε μια κούκλα σε χρόνο dt κάνοντας το έργο του προπονητή πολύ πιό εύκολο και δημιουργικό.

Ο Ηρακλής Ψαχνών που απέκτησε άλλους δύο παίκτες τον Κώστα Αλεξίου και τον Φώτη Καλλαή, ο πρώτος με θητεία σε Αμαρυνθιακό,Λήλα και ο δευτερος σε Τριάδα και Δόξα Προκοπίου.

Όλα εντέλει συντελούν πως η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών έχει μπει στις ράγες της νέας εποχής ,μιας εποχής που χωρίς φανφάρες και χτυπητές μεταγραφές που πολλές φορές καταλήγουν ''μπούμερανγκ'' θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα ευβοικά γήπεδα,και αν κρίνουμε από την ποιότητα και την όρεξη των ανθρώπων γύρω από την ομάδα αυτό είναι βέβαιο πως θα συμβεί αργά ή γρήγορα.