Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φάνης Σπανός και Γιάννης Κοντζιάς παρόντες στην έναρξη της νέας περιόδου της ΑΕ Ιστιαίας


Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν για την ΑΕ Ιστιαίας, επισκέφτηκαν εχθές το γήπεδο της πόλης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς και ανήγγειλαν την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Ιστιαίας (ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καθώς επίσης η Αντιπεριεφερειάρχης Πολιτισμού Μαρία Αναγνώστου, ο Εντεταλμένος Αντιπεριφερειάρχης για θέματα covid Ανδρέας Τοουλιάς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κυριάκος Βογιατζής.

Ο Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας Νίκος Ζαλάβρας τους ενημέρωσε για θέματα της ομάδας και του γηπέδου και στο τέλος ο κος Σπανός ενημέρωσε για την εξασφάλιση 250.000 ευρώ για την κατασκευή νέου στίβου στο γήπεδο της Ιστιαίας.  Ο στίβος θα έχει εσωτερική περίμετρο 400μ. και θα αποτελείται από 7 διαδρόμους πλάτους 1,22μ. Επιπλέον, θα εγκατασταθούν ειδικά κανάλια αποστράγγισης ομβρίων υδάτων και θα κατασκευαστεί νέος ασφαλτοτάπητας. Ακολούθως, θα γίνει επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα. Προβλέπεται επίσης η μετακίνηση των πάγκων ποδοσφαίρου σε νέες θέσεις, καθώς και η επισκευή της στέγης της αποθήκης που βρίσκεται εντός των ορίων του στίβου.

Δείτε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού και του Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Ιστιαία Αιδηψός Live" που ακολουθεί.

----------------


-----------------