Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τάκης Μπαλτάκος: Αρμόδια για το ποδόσφαιρο είναι η ομοσπονδία και όχι το κράτος



 Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στο «Libero 107.4» για την αδειοδότηση των σωματείων τονίζοντας ότι αρμόδια για το ποδόσφαιρο είναι η ομοσπονδία και όχι το κράτος ενώ αναφέρθηκε και στην στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το πρόσωπο του.


Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στον «Libero 107.4»:


Για την ΓΣ της ΕΠΟ: «Το βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν το Μητρώο. Για να παίξει μια ομάδα ερασιτεχνική θα πρέπει να ενταχθεί στο κρατικό μητρώο. 

Εάν το υπουργείο θεωρήσει ότι κάποιο έγγραφο δεν είναι σωστό, δεν το επιτρέπει να παίξει. Αυτό για εμάς είναι απαράδεκτο γιατί αρμόδια για το ποδόσφαιρο είναι η Ομοσπονδία και δεν έχει κανέναν λόγο να υπάρχει. 

Για ποιο λόγο να υπάρχει η ΕΠΟ εάν η αδειοδότηση των σωματείων δε γίνεται απ’ αυτή και γίνεται απ’ το Κράτος. Τι δουλειά έχει το Κράτος, το λέει και το Σύνταγμα στο άρθρο 12».

Για τις αναρτήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη: «Δεν σας κάνει εντύπωση που η ψηφοφορία είναι 57-4; 

Αυτά που λέει αφορούν άλλες ομοσπονδίες που ζουν απ’ το κράτος, που επιδοτούνται. Η ΕΠΟ δεν επιδοτείται απ’ το κράτος και τα 6300 σωματεία που λέει, τα περισσότερα αν όχι όλα, δεν ανήκουν στην ΕΠΟ. 

Το επιχείρημα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και της άδειας των Περιφερειών καταρρίπτει το ίδιο το επιχείρημα του Μητρώου, γιατί αν ισχύουν αυτά, τι χρειάζεται το Μητρώο;».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ενοχλείται, αναμενόμενα ίσως, επειδή η συγκεκριμένη ομάδα με την οποία έχω ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός!».