Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάντηση ΕΠΣ Ευβοίας -ποδοσφαιρικών Σωματείων.

 
Στην αίθουσα της Περιφερειακής ενότητας στη Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε  συνάντηση της ΕΠΣ Ευβοίας με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Νομού. Προβληματισμοί και απόψεις ακούστηκαν από τους παράγοντες αλλά και από το ΔΣ της Ενωσης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ Ρέτσας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την λύση του προβλήματος, ενώ αποφασίστηκε να σταλεί ψήφισμα με πρωτοβουλία της Ενωσης για την επανένερξη των πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ.







Στην αρχική του ομιλία ο κ.Ρέτσας αναφέρθηκε στα σημεία τριβής ανάμεσα σε Πολιτεία και ΕΠΟ βάζοντας στο τραπέζι κάποιες λεπτομέρειες στις οποίες έχουν να κάνουν με το Μητρώο .Κάποιες ομάδες έμπαιναν και έβγαιναν στο Μητρώο και αυτό είχε άμεση συνάρτηση με τις εκλογές των ενώσεων.Επίσης αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη σχετικά με το ποια ομάδα θα ανέβει στην σπουπερ λιγκ 2 κάτι που δυσκολεύει την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Το πρόβλημα αν ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα με τα ήδη υπάρχοντα στο Μητρώο σωματείο ίσως να υπήρχαν ενστάσεις εναντίον αυτών που δεν είναι γραμμένα .Άρα εκεί θα υπήρχε πρόβλημα.Επίσης ο κ.Ρέτσας αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της δήλωσης των προπονητών στα μητρώα.Η δική μας ένωση έχει 34 δηλωμένους προπονητές ενώ υπάρχουν Ενώσεις με 1(!) προπονητή .Και σε ερώτημα αν γνώριζε η ΕΠΣΕ όλο αυτό το θέμα με τα Μητρώα ο πρόεδρος απάντησε πως πιάστηκαν εξ'απήνης χωρίς να γνωρίζουν κάτι.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων έβαλαν τους προβληματισμούς τους και όλοι συνέκλιναν στο ότι αν συνεχιστεί αυτή η αναβολή θα αντιμετωπίσουν μέχρι και πρόβλημα κατάθεσης των δελτίων και απόλυσεων προπονητών μιας και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα.Επίσης το ότι κάποια στιγμή που θα αρχίσει το πρωτάθλημα τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή θα έχει σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση των διοργανώσεων σε μεγάλο βαθμό.



Το τελικό συμπέρασμα που βγήκε ήταν πως με ένα συνολικό ψηφισμα η ΕΠΣΕ θα αποστείλει στην ΕΠΟ την άποψη πως άμεσα πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και αυτό θα γίνει στην επόμενη Γ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας κάτι που όλοι ελπίζουν πως θα είναι προς την θετική κατέυθυνση.