Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με μπροστάρη τον αρχηγό ο Ταμυναϊκός

 Ο Ταμυναϊκός με μπροστάρη τον αρχηγό του Βασίλη Καρατζά (πέτυχε δύο γκολ) γύρισε τον διακόπτη μετά το 0-1 του Αυλωναρίου και έφτασε σε ακόμα μία νίκη με 4-2 που τον φέρνει  προσωρινά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς Αμαρυνθιακός και Αρτάκη αγωνίζονται αύριο Κυριακή.

Ο Ταμυναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά στα πρώτα 40 λεπτά είχε επί της ουσίας μία φλύαρη υπεροχή χωρίς τις καθαρές φάσεις.

Μετά το 0-1 που έγινε στο 39' οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και σε διάστημα 2 λεπτών από το 44' μέχρι τις καθυστερήσεις του Α' μέρους γύρισαν τον αγώνα από δύο στημένες φάσεις σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου .

Στην επανάληψη ο Ταμυναϊκός που είχε και αριθμητική υπεροχή (αποβολή Μαστροκώστα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου) έφτασε σχετικά γρήγορα στο 4-1 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Βαγγέλη Ντόβολη να δίνει χρόνο σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έδειξαν καλά στοιχεία  αλλά και στον έμπειρο Δημήτρη Μανδράκα.

Από την άλλη η ομάδα του Αυλωναρίου που παρατάχθηκε αρχικά με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο (ο 11ος Ντραγκότι μπήκε στο 6ο λεπτό) έδειξε πολύ καλή παρουσία ειδικά στο Α' μέρος που αμύνθηκε υποδειγματικά τουλάχιστον μέχρι το 44' αλλά στην επανάληψη με παίκτη λιγότερο και χωρίς επιλογές από τον πάγκο ήταν πολύ δύσκολο να αποφύγει την ήττα.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της συνάντησης κ. Βελέντζα αρχικά για το κόρνερ από το οποίο μπήκε το 2ο γκολ του Ταμυναϊκού (ζήτησαν άουτ) και στην συνέχεια πολύ περισσότερο για την αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του αρχηγού Μαστροκώστα ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ότι η φάση ήταν άουτ και όχι κόρνερ και αυτός τον απέβαλε.

Στο 28' ο Κελαϊ σταμάτησε τον Τρεπεκλή που με ατομική ενέργεια μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 39' ο Ανδρέου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Γλυκός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζωντού κάνοντας το 0-1.

Ο Ταμυναϊκός αντέδρασε και είχε σουτ του Τρεπεκλή λίγο έξω από τα δοκάρια του Κελάϊ στο 40'.

Στο 44' ο Ντούρμας εκτέλεσε από δεξιά δυνατό πλάγιο (θύμησε Λάκη Σημαιοφορίδη) μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι και ο Καρατζάς με ωραίο γυριστό σουτ έγραψε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του Α' μέρους έγινε το 2-1 όταν ο Τρεπεκλής εκτέλεσε κόρνερ (το αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) και ο Μπράχα με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κελάϊ.

Ακολούθησε η αποβολή του Μπάμπη Μαστροκώστα με 2η κίτρινη και νέες διαμαρτυρίες από τους κίτρινους.

Μετά την αποβολή το περιβραχιόνιο πήρε ο Μπρούνο Κελάϊ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54' ο Βασίλης Καρατζάς με σουτ ρουκέτα από τα 25 περίπου μέτρα έκανε το 3-1 και χειροκροτήθηκε από τους 150 και πλέον φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Δύστου.

Στο 56' μπάσιμο και σουτ του Σταματούκου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63' είχαμε το 4-1 όταν ο Δήμου πέρασε συρτή σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Μπράχα από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73' ωραία εκτέλεση φάουλ του Μανδράκα αλλά και εξαιρετική απόκρουση από τον Κελάϊ.

Στο 76' ο Κοκκάλας από το ύψος της περιοχής με σουτ έκανε το τελικό 4-2.

Στο δίλεπτο 82'-83' ο Κελαϊ έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις αρχικά σε προσπάθεια του Μπράχα και στην συνέχεια σε πολύ δυνατό σουτ του Τσούμαρη.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας και αρκετοί επώνυμοι του ποδοσφαίρου μεταξύ αυτών οι προπονητές Γιώργος Ποδαράς και Νίκος Κιαπέκος.

Φυσικά στο γήπεδο και κοντά στις ομάδες τους ήταν και οι πρόεδροι Τάσος Κατσινόπουλος και Περικλής Κούκης

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βελέντζας, Δάλλας - Αντωνίου

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου (67' Τσούμαρης), Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Αντζέλι (63' Ντόβολης), Σταματούκος, Πέππας Γ (67' Πόγκας), Μπράχα, Ντούρμας (63' Πέππας Κ), Τρεπεκλής (67' Μανδράκας).

ΑΥΛΩΝΑΡΙ ( Ι. Μπασούκος): Κελαϊ, Νόνας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολάκου, Γλυκός, Κοκκάλας, Ντραγκότι, Βογιατζής.