Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρίποντο κορυφής η Προποντίδα 5-0 την Σκύρο

Νίκη που την κρατά σταθερά στην κορυφή σημείωσε η Προποντίδα με 5-0 επί της Σκύρου στο εναρκτήριο αγώνα της 5ης αγωνιστικής που ξεκίνησε νωρίτερα (13:00)
 Η Προποντίδα ξεκίνησε δυνατά τον Αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 7' με γκολ που σημείωσε ο Στούπας με κοντινό πλασέ γράφοντας το 1-0.

 Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν είχαν μια καλή στιγμή στο 25' αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. 

Στο 29' η Προποντίδα σε ανατροπή του Γκιόσι κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος  ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ 2-0.
Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 57' συρτή σέντρα του Στούπα  στο σημείο του πέναλτι και πλασέ του Γκιόσι παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Σκύρου 3-0.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους. 
Στο 59' ο Γκιόσι σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 4-0.
Ο ίδιος παίκτης στο 67' σημείωσε το τελικό 5-0 ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για την ομάδα του.

Προποντίδα:  Παπακωνσταντίνου, Μωραΐτης, Αθανασίου, Τσιαρβούλας, Αλ. Συνοδάκης (70′ Τσακλάνος), Σταθόπουλος (63′ Σπύρου), Παπακωνσταντίνου, Τσιαμπαλής, Θ. Πάλλης (53′ Χ. Πάλλης), Γκιόσι (75′ Σουρτζής), Στούπας.

Σκύρος : Μανωλάκης, Δαφνούλης (83′ Κουτρουμπέλας), Μαυρίκος, Τράχος, Ευσταθίου (46′ Γ. Μπάρμπας), Ξανθούλης, Α. Μπάρμπας (80′ Ευγενικός), Λύκος (46′ Κοντομανώλης), Τσελέπης, Μουστούδης.