Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aπέδρασε με το διπλό ο Ηρακλής Ψ

 Ο Ηρακλής Ψ.πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το γήπεδο ΄΄Αλεξάνδρου'' νικώντας τα Αλάτσατα με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν από το 63' με δέκα παίκτες μετά από την δεύτερη κίτρινη στον Γκάβαλη.

Παιχνίδι για γερά νεύρα με έντονο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό μιας και η νίκη των παικτών του Σ.Σταθαρά ήρθε μετά από πολύ κόπο.

Στο 9' ο Ζωγάκης μέσα από την περιοχή βρήκε τον τρόπο να κάνει το 0-1 σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό παρά τις καλές ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους.

Στο 13' ο Γκάβαλης σέντραρε και το πλασέ του Νικολακάκη πέρασε ψηλά άουτ ,στο 35' ο ΖαχαριαδηςΒ .πάσαρε στον Αργυρό το σουτ του οποίου ήταν αδύναμο ,στο 45' ο Ζαχαριάδης πάλι σούταρε όμως ο Μίχος έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 46' σουτ του Στρατή απέκρουσε πάλι ο Μίχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ.Ακριτίδης τα έδωσε όλα για να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση περνώντας με τριπλή αλλαγή ταυτόχρονα όμως λίγο η αστοχία και λίγο...ο Μίχος στέρησαν τουλάχιστον τον βαθμό από τους γηπεδούχους.

Στο 75' η μοναδική καλή φάση του Ηρακλή Ψ από το φάουλ του Ζωγάκη απέκρουσε δύσκολα ο Τσιμπός και στο 88' η φάση του αγώνα με την κεφαλιά του Τσιαμπαλή που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μίχος κρατώντας το μηδέν.

Πολύ καλή η διαιτησία των Γκάτσου, Σέρρα και Μακρή.

Αλάτσατα(Ακριτίδης): 

Τσιμπός, Ντεγιάννης Β(84' Βλάχος), Ντούκα, Ντεγιάννης Θ, Κουτσαυλής, Φτούλης(55' Αγγελάκης), Αλεξίου(55' Σταμέλος), Σιγανός, Ζαχαριάδης Β( 55' Τσιαμπαλής), Αργυρός, Ζαχαριάδης Π.

Ηρακλής Ψ(Σταθαράς): 

Μίχος, Φιόλα, Ζωγάκης, Καρλατήρας, Παπίλας, Γκούρλας( λ.τ 40' Λιάσκος), Γκάβαλης, Σταματίου, Στρατής(75' Σαρρής), Νικολακάκης(60' Μπίτζος Στ), Μακρής(46' Στούπας).