Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόκριση για την Προποντίδα στο κύπελο.

Προποντίδα και Κεραυνός Χ μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Πάρκο του Λαού με σκορ 1-1 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ομάδα του Βούρκου να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση αφήνοντας εκτός συνέχειας τους αντιπάλους της.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν στο 50' η ''Μπάρτσα'' με σουτ του Πάλλη για να ισοφαρίσει ο Κεραυνός Χ. με δυνατό σουτ του Αν.Καρκαλή στο 74'.

Στην επόμενη φάση η ομάδα της Προποντίδας θα αντιμετωπίσει σαν πρώτη του ομίλου της έναν εκ των Ελλήσποντο ,Μιαούλη ή Ερμήλιο κάτι που θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα  μετά και το ματς που εκκρεμεί ανάμεσα στον Μιαούλη και τον Ελλήσποντο.

Διαιτητές οι Παπακυριάκος,Δούκας και Αλεξίου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τσιριγώτης, Αντωνίου (68' Σταθόπουλος), Λαγός (60' Πατερίτσας), Γιαπλές (46' Στεργίου), Γαληγιάννης, Ματσούκας, Παχής (46' Καλαβρής), Καμπούρης, Κουβατσίδης (46' Καρκαλής), Ισάκ, Σπενταμίδης.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Κουσκούτης, Μωραϊτης, Αθανασίου, Τσιαρβούλας, Α. Συνοδάκης (65' Γκιόσι), Σταθόπουλος, Σμυρνής (46' Τσιαμπαλής), Σπύρου (46' Θ. Πάλλης), Παπακωνσταντίνου, Στούπας (60' Παυλάρας), Σουρτζής (46' Τσακλάνος).