Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυναμώνει ο ΑΟ Χαλκίς των πολλών

 Το Δ.Σ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση χάρη στην αδιάλειπτη βοήθεια και στήριξη του κόσμου, των χορηγών και των θεσμικών παραγόντων να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση των τελευταίων 6 έμπειρων ποδοσφαιριστών που συμπλήρωσαν το roster των 26 νέων μεταγραφών της ομάδας μας.

1. Σιδεράκης Γιάννης με επιτυχημένη θητεία σε πολλές ομάδες (Super League 1)

2. Ζαχαράκης Βασίλης από τον
Απόλλων Καλαμαριάς (Super League 2)

3. Παναγόπουλος Κώστας προηγούμενη ομάδα Αήττητος Πατρών Γ΄ Εθνική

4. Cameron Saul προηγούμενη ομάδα Ζάκυνθος ( Πέρσι Super League 2)

5. Αλεξανδρής Ανδρέας προηγούμενη ομάδα Παναργιακός (Γ’ Εθνική φέτος)

6. Bassam Ezzulddin Al διεθνής με την ομάδα νέων του Ιράκ 

Η υπέρβαση στήριξης του οράματος για το νέο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζεται με μια νέα μεγάλη χορηγία από έναν άνθρωπο που αγαπά και στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό με κοινωνική προσφορά στην περιοχή μας του επιτυχημένου δικηγόρου και υποψήφιου βουλευτή (ΠΑΣΟΚ) κ. Τάρτη Αθανάσιου, ο οποίος προσφέρει στην αγαπημένη μας ομάδα 600/μήνα και τον ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά γι αυτό.

Επίσης, ευχαριστούμε ολόψυχα τον κ. Διαμαντόπουλο Δημήτριο Διευθυντή του βουλευτή της περιοχής μας κ. Πνευματικού (ΝΔ), ο οποίος όσες φορές και αν χτυπήσαμε την πόρτα του για βοήθεια την βρήκαμε ορθάνοιχτη με τις αδιάλειπτες και συνεχείς πράξεις στήριξης προς τον σύλλογό μας.

Η συμπαράσταση αυτής της μορφής που τείνει να γίνει καθολική από όλη την πόλη και το νομό όσο υφίσταται και ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ κάνει τη μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάθε μέρα  όλο και πιο δυνατή!!!

Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε ΟΛΟΙ την ομάδα ΟΛΩΝ μας με την μαζική παρουσία μας στο γήπεδο και την ευπρεπή και με ήθος συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές μας  και τους προπονητές μας αρχής γενομένης από το τελευταίο φιλικό μας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/11 και ώρα 14.45 στο δημοτικό γήπεδο Νέας Αρτάκης με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Πετρούπολης.

Ευχαριστούμε θερμά και ολόψυχα! 

Το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ