Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξαιρετικός ο Ταμυναϊκός στην Κάρυστο.

Ο Ταμυναϊκός πέρασε άνετα από την Κάρυστο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου με 4-1. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με απουσίες αφού είχαν παίκτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν από την Αθήνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ταμυναϊκό να έχει τον έλεγχο και να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Έτσι δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 28' ο Κ Πέππας με εξαιρετικό πλασέ  παραβίασε την εστία της Καρύστου γράφοντας το 0-1.

Στο 31' ο Καρταζάς με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Ταμυναϊκού 2-0.

Στο 42' ο Ντούρμας ανέβασε τον δείκτη του σκορ γράφοντας το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι ο Ταμυναϊκός μπήκε φυνατά και στο 63' και πάλι με τον Κ. Πέππα που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ το 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ταμυναϊκού.

Στο 67' οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ  1-4 με γκολ που σημείωσε ο Καράβολας που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΟ Καρύστου (Νίκος Κιαπέκος):

Ραβιόλος, Σφυρίδης, Κεφαλας, Περ. Ραβιόλος, Θάτσι (46′ Αστηθας), Ντινιάκος (54′ Καπόλας), Κασέμι, Μπιθικούκης (83′ Σακελλαρίου), Ζάνι, Καράβολας, Μπούσουλας (31′ Γκιλπάθης).

Ταμυναϊκος: (Βαγγέλης Ντόβολης):

 Ζωντός, Πόγκας, Τσολάκος, Καρατζάς (67′ Μπράχα), Αναστασίου, Αντζέλι (55′ Σταματούκος),  Πέππας, Ντούρμας (46′ Τσούμαρης), Ποδαράς (54′ Δήμου), Τρεπεκλής (67′  Μώρος), Μανδράκας.