Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο στο Σταυρό

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση του Σταυρού με το Μαντούδι που τελικά διακόπηκε καθώς μετά το 0-2 της Αναγέννησης ο προπονητής των φιλοξενούμενων Τάκης Σπυρόπουλος ένιωσε αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Στον κ. Σπυρόπουλο προσφέρθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από την γιατρό του αγώνα κ. Στρατή και στην συνέχεια από την γιατρό κ. Σοφία που προσήλθε στο γήπεδο από το κέντρο υγείας Ψαχνών μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά  ο οποίος έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να προσέλθει στο γήπεδο η κ. Σοφία αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον κ. Σπυρόπουλο αρχικά στο κέντρο υγείας Ψαχνών και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Να τονίσουμε επίσης ότι στο γήπεδο υπήρχε και απινιδωτής καθώς έχουν μοιραστεί από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων 14 απινιδωτές στο σύνολο σε όλες τις κοινότητες που έχουν ομάδες.

Για την ιστορία του αγώνα ο οποίος θα συνεχιστεί από το λεπτό που έγινε η διακοπή (28') όπως ορίζει ο κανονισμός (την ημερομηνία θα ορίσει η ΕΠΣΕ) είχαμε δύο γκολ και τρεις καλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά:

Στο 2' σουτ του Μουτουσίδη μπλόκαρε ο Αλατζάς.

Στο 4' ο Σταυρός απείλησε την εστία του Αλατζά για 2η φορά.

Στο 12' σουτ του Μαναρίτσα ελάχιστα άουτ.

Στο 24' έγινε το 0-1 με πλασέ του Μαναρίτσα και στο 26' το Μαντούδι διπλασίασε 0-2 τα τέρματα του με δυνατό σουτ του Ντεγιάννη.

Το EVIA GOAL εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον κ. Τάκη Σπυρόπουλο

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τσακός, Αντωνίου - Δάλλας

ΣΤΑΥΡΟΣ (Αγγ. Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής, Ρεπετσάς, Σεϊτης, Τσούτσης, Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης, Τζαμίχας.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καλλίτσης, Βούλγαρης, Ζουζουλής, Κουβούσης, Μαναρίτσας, Τσούμαρης, Στεργίου, Μπόνο, Ντεγιάννης, Τάρλας.