Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ασταμάτητος ο Αμαρυνθιακός 3-0 την Δροσιά

Ασταμάτητος ο πρωτοπόρος Αμαρυνθιακός νίκησε  τον ΑΠΚΟ Δροσιάς με 3-0 και έχει το απόλυτο των βαθμών στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αν και στο Α' μέρος το παιχνίδι ήταν κατά βάση κλειστό αλλά οι κυανέρυθροι λίγο πριν την ανάπαυλα ξεκλείδωσαν την άμυνα της Δροσιάς με τον Σταματάκο.

Στην επανάληψη οι νικητές κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα μέσα σε ένα 2λεπτο και έφτασαν στο τελικό 3-0 απέναντι σε ένα αντίπαλο που προσπάθησε με καλή τακτική να δυσκολέψει τους γηπεδούχους και το κατάφερε σχεδόν για ένα ημίχρονο αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών και ο φετινός Αμαρυνθιακός έχει αρκετούς τέτοιους.

Στο 44' ο Βεζυρτζόγλου έδωσε στον Σταματάκο αυτός πέρασε και τον Σωτηρόπουλο και έκανε το 1-0.

Στο 65' ο Κοτρογιάννης με σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα στο 67' ο Τσολάκος διαμόρφωσε το  3-0.

Παρά τις προσπάθειες και τον δύο ομάδων στην συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε ο Αμαρυνθιακός έφτασε τους 30 βαθμούς και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Δροσιά παρέμεινε στους 20 και στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της ερχόμενης Τετάρτης ο Αμαρυνθιακός θα αγωνιστεί στην Ν. Λάμψακο με τον τοπικό Ελλήσποντο και η Δροσιά θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τα γειτονικά Λουκίσια.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπακυριάκος, Πριόνας - Κοντογιαννίδης

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αθ. Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Μυρτέζα, Σπυράκης, Σταματάκος, Κοτρογιάννης, Βεζυρτζόγλου, Δήμου, Σκριβάνος Δ.Π.

ΔΡΟΣΙΑ (Γ. Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Μπρατζιώτης, Λάμπρου, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος, Ζαχαράκης, Χατζηλάμπρου, Μαστροκώστας, Σακκάς.