Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aνετη πρόκριση για την Αρτάκη στον τρίτο γύρο .

 Με σχετική ευκολία η Αρτάκη ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή Ψ.στο ''Νίκος Κίλιμπας΄΄ με το ευρύ 5-0 περνώντας στο τρίτο γύρο του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο σε όλο το ματς με δοκάρι μόλις στο 1' με σουτ του Λάζρι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Σιαράπη να δίνει πάσα στον Γκιόκα  ο τελευταίος στον Λάζρι ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα.

Οι του Ηρακλή Ψ. προσπάθησαν να κάνουν κάτι όμως οι Αρτακιανοί πιο επικίνδυνοι έφτασαν κοντά στο 2-0 με τον Στούπα στο 33' να νικιέται από τον Πουρνή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη ήταν καταιγιστική , στο 71' από σέντρα του Ζουλιώτη ο Τσούπρος με κεφαλιά έγραψε το 2-0, στο 73' ο Λάζρι με πλασέ έκανε το 3-0, στο 84' ο Τόρα χρίστηκε σκόρερ με νέο πλασαριστό σουτ για να κλείσει το σκορ στο 90' ο ίδιος πέτυχε το τελικό 5-0.

Διαιτητές ήταν οι Κουκούλης,Σέρρας, Καραδήμος.

ΑΟΝ Αρτάκης(Γιάννης Καρβέλης): Τρίκκας, Γιαννόπουλος (46′ Ζουλιώτης), Μ. Καρλατήρας (46′ Ταυταρίδης), Τσούπρος,  Χαλιώτης (46′ Χατζηστάμου), Λούκας (46′ Ντελέκος), Ζαχαρόπουλος, Στασινόπουλος,Γκιόκας (65′ Τόρα), Σιαράπης, Λάζρι.

Ηρακλής Ψ:(Σταύρος Σταθαράς): Πουρνής, Καραμπέτσος (46′ Γκουρλάς, 62′ Σταματίου λ.τ.), Γκίκας (46′ Φιόλα), Ι. Μπίτζος , Λ. Καρλατήρας, Στούπας (46′ Τσάλας), Σ. Μπίτζος, Λιάσκος, Σαρρής, Μακρής, Ζωγάκης (46′ Γκάβαλης).