Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ελλήσποντος πήρε την μπουκιά του Νηλέα

Ο Ελλήσποντος στο 90 +4' πήρε την μπουκιά από το στόμα του Νηλέα Νεοχωρίου ο οποίος ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ο Ερμής Τόρα (τερματοφύλακας) που ο Γιώργος Κρόκος χρησιμοποιεί πλέον και ως επιθετικό είχε άλλη άποψη νικώντας στην τελευταία φάση του αγώνα τον Κώστα Μπασινά στερώντας από τους γηπεδούχους την νίκη δίνοντας στους πρόσφυγες τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά κράτησε σε εγρήγορση τους φιλάθλους γιατί είχε φάσεις για περισσότερα τέρματα, μονομαχίες σώμα με σώμα και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Νηλέας ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο δοκάρι του Σμπιλίρη και μέχρι το 30'φαινόταν να πατάει καλύτερα.

Ο Ελλήσποντος στο διάστημα 30-40 είχε τρία πολύ επικίνδυνα σουτ που πέρασαν άουτ αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έκλεισαν το ημίχρονο με μία καλή 

Στο 9' ο Σμπιλίρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κόκκινου στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Στο 16' ο Παλαιολόγος σούταρε από καλή θέση αλλά ο Κόκκινος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 22' είχαμε τον τραυματισμό του Μπασινά και αναγκαστική αλλαγή για τον Ελλήσποντο.

Στο 29' σέντρα του Γ. Κότσαρη στο 2ο δοκάρι πλασέ του Φρυγανά πάνω από τα δοκάρια του Κόκκινου.

Στο 32' σουτ του Πάνου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπασινάς.

Στο 36' δυνατό μακρινό σουτ του Μάλλιαρη λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπασινά.

Στο 37' σουτ του Νικολάου από θέση μέσα αριστερά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μπασινά.

Στο 41' ωραία συνεργασία Παλαιολόγου - Σακκή σουτ του τελευταίου πολύ καλή απόκρουση σε κόρνερ του Κόκκινου.

Στο 48' είχαμε το 1-0 για τον Νηλέα όταν ο Ewurum πέρασε την μπάλα στον Παλαιολόγο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κόκκινου.

Στο 63' οι ίδιοι παίκτες ήταν πρωταγωνιστές αλλά ο Παλαιολόγος από θέση γκολ σπατάλησε την ωραία πάσα του συμπαίκτη του.

Στο 67' σουτ του Πάνου κόντραρε και πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπασινά.

Στο 86' σουτ Γιαγκίνη απέκρουσε ο Κοκκινος στην αριστερη του γωνία.

Στο 88' ο Τόρα προειδοποίησε όταν έπιασε γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής που πέρασε άουτ και στο 90 +4' από την ίδια περίπου θέση έπιασε συρτό σουτ που δεν κατάφερε να σταματήσει ο Μπασινάς και έκανε το 1-1 δίνοντας στην ομάδα του πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γ. Ποδαράς): Μπασινάς, Κότσαρης Κ, Σαμαράς, Σμπιλίρης, Φρυγανάς, Κότσαρης Γ, Γιαγκίνης(90' Δημολιάνης), Μαστροκώστας, Ewurum, Παλαιολόγος (79' Κέκης), Σακκής (72' Ρουμελιώτης).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ (Γ. Κρόκος): Κόκκινος, Μπόκαρης(54' Τόρα), Γίγας (85' Γεωργαντόπουλος), Ρουμπής, Μπασινάς (28' λ.τρ Ράζος), Πάνου, Νικολάου, Μάλλιαρης, Κατσίμπρας, Κούτρας, Γκίκας.