Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ασταμάτητος ο Αμαρυνθιακός 2-0 τον Ταμυναϊκό

Ασταμάτητος ο πρωτοπόρος Αμαρυνθιακός επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής του τρίτου της βαθμολογίας Ταμυναϊκού με σκορ 2-0 κάνοντας το 12Χ12 και πάει την Κυριακή στο "Νίκος Κίλιμπας" της Νέας Αρτάκης στο σούπερ ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής να παίξει επί της ουσίας για δύο αποτελέσματα.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , κυκλοφόρησαν περισσότερο την μπάλα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησαν να απειλήσουν τον αντίπαλο τόσο με παιχνίδι από τα άκρα όσο και από τον άξονα και βέβαια είχαν και περισσότερες τελικές προσπάθειες για γκολ δείχνοντας ότι την φετινή χρονιά έχουν μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να υπηρετήσουν πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού (όλοι πίσω από την μπάλα σε θέση άμυνας και όταν ανακτηθεί η κατοχή της μπάλας γρήγορη μετάβαση στην επίθεση) αλλά εκτός 1-2 περιπτώσεων που έφτασαν σε τελική προσπάθεια αυτό δεν έδωσε τα αποτελέσματα που θα περίμεναν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μείνουν εντός παιχνιδιού μέχρι το 88' που έγινε το 2-0.

Πολλή συζήτηση σήκωσαν οι φάσεις του 55' και του 60' στην πρώτη περίπτωση φωνάζει ο Ταμυναϊκός ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Μώρου σε απευθείας φάουλ (ακυρώθηκε ως οφσάιντ) και στην δεύτερη περίπτωση φωνάζει ο Αμαρυνθιακός για πέναλτι υπέρ του Σκριβάνου Λ.Π. αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.
Στο 3' ο Βεζυρτζόγλου δεν μπόρεσε από καλή θέση να εκμεταλλευτεί ωραίο γύρισμα συμπαίκτη του από αριστερά.

Στο 11' πολύ καλή ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό όταν ο Μώρος τροφοδότησε τον Τρεπεκλή αυτός έφυγε από αριστερά και έκοψε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας αλλά ο Σταματούκος πλάσαρε υπό πίεση άουτ.

Στο 12' σουτ του Σταματούκου δεν ανησύχησε ο Φαλαγγίτης και στο 14' γυριστή κεφαλιά του Μυρτέζα πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Ζωντού.

Στο 19' έγινε το 1-0 όταν ο Βεζυρτζόγλου σούταρε η μπάλα βρήκε στα σώματα αμυντικών στρώθηκε στον Κοτρογιάννη και αυτό με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 50' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καρατζάς που βρέθηκε στο 2ο δοκάρι επιχείρησε σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 55' έγινε η φάση που φωνάζει η ομάδα του Ταμυναϊκού με τον Μώρο να εκτελεί φάουλ από θέση μέσα δεξιά τον βοηθό κ. Ιωάννου να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ ενώ η μπάλα πέρασε από αρκετούς παίκτες και κατέληξε στα δίχτυα χωρίς κάποιος να την ακουμπήσει (διαιτητής και βοηθός θεώρησαν ότι ποδοσφαιριστής του Ταμυναϊκού που ήταν εκτεθειμένος επηρέασε την φάση). 
Στο 60' ήταν η σειρά του Αμαρυνθιακού να διαμαρτυρηθεί έντονα ζητώντας πέναλτι σε πτώση του Σκριβάνου Λ.Π. μέσα στην περιοχή του Ταμυναϊκού.

Στο 64' ο Σκριβάνος Δ.Π είχε από καλή θέση ένα σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Ζωντού.

Στο 67' τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν Δήμου και Κοτρογιάννης δεν μπόρεσαν μόνοι απέναντι στο αντίπαλο τερματοφύλακα να νικήσουν τον Ζωντό που τους σταμάτησε επιτυχώς.

Στο 86' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 88' έγινε το τελικό 2-0 όταν ο Βεζυρτζόγλου με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ηλίας Δήμου που καιροφυλακτούσε με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων.

* Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Πελέ 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κουκούλης, Ιωάννου - Αντωνίου

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αθ. Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης (90+2' Ρούσσος), Τσολάκος, Μυρτέζα Σ, Σπυράκης (63' Βεσέλι), Σκριβάνος Λ Π (81' Μπατζελης), Κοτρογιάννης (90+2' Μανής), Βεζυρτζόγλου, Δήμου, Σκριβάνος Δ Π. 

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Αναστασίου, Τσολάκος (22' Πέππας Κ), Καρατζάς, Φωτιάς, Αντζέλι (57' Ντούρμας), Σταματούκος, Ντόβολης (64' Μπράχα), Πέππας, Μώρος, Τρεπεκλής.