Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παντριαδικός – Δόξα Προκοπίου 2-1

  

Η ομάδα του Παντριαδικού ήταν η νικήτρια απέναντι στην Δόξα Προκοπίου με τελικό αποτέλεσμα 2-1, στην 11η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα της τριάδας με τη νίκη της αυτή βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, συγκατοικώντας με την ομάδα της Ιστιαίας.

 Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Τριαντάφυλλου Ζαχαριά ο Καραντάκης στο 20΄, 1-0.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42΄, η Δόξα έφερε τον αγώνα στα ίσια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάλλιαρη, 1-1.

Η ομλάδα της Τριάδας όμως πήρε και πάλι προβάδισμα και τελικά και τη νίκη, αφού στο 58΄ και πάλι ο Καραντάκης πέτυχε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 2-1.

Να αναφέρουμε πως στο 79΄ ο Δημάκος της Δόξας Προκοπίου, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, βλέποντας κίτρινη κάρτα για δεύτερη φορά,

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κος  Δανιηλίδης έδειξε κόκκινη στους Καραμπά (Τριάδα) και Μπουγατσιά (Προκόπι), λόγω διαπληκτισμών.

 ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης):

Γ. Μπίλας, Β. Μπίρμπας (76′ Καρατζάς), Γ. Περήφανος, Κωνσταντός, Τσιπτσής, Γραμματικόγιαννης, Δημάκος, Μάλλιαρης, Μπουγατσιάς, Τριάντης (76′ Ν. Μπίλας), Αζάκας (56′ Σοφρώνης).

 ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς):

Σακκής, Καταρτζής, Ανδριόλας, Κ. Τσώκος, Θωμόπουλος, Καλοχωρίδης, Γιούλης, Τότσι (55′ Καραμπάς), Κουζούλογλου (86′ Παστήρας), Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας (81′ Β. Τσώκος).

 Διαιτησία: Δανιηλίδης (Ρούσσης - Ντόβολης Ε)