Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aλλαγή διοικητικής φρουράς στον ΑΟΧ.

 'Έγινε πράξη τελικά η αλλαγή στα διοικητικά πράγματα στην ομάδα του ΑΟ Χαλκίδας καθώς ψηφίστηκε η νέα τάξη με τη Φαίη Φραντζεσκάκη  πρόεδρο και το εξής διοικητικό Συμβούλιο:
Ταρνανάς Βασίλειος
Ζήσης Κων/νος
Αναγνωστάκης Κων/νος
Παλαιολόγος Αθανάσιος
Παύλου Ιωάννης
Γρύλλος Αριστείδης
Τσάλλας Νικόλαος
Μαστραντωνά Μυρσίνη
Ζέρβας Χρυσόστομος
Παλαιολόγου Δήμητρα
 
Εξελεγκτική Επιτροπή
Μαρμαράς Αντώνιος
Πάττας Γεώργιος
Πέτρου Νικόλαος
Πατρίκας Αντώνιος
Αύριο θα συγκροτηθεί  σε σώμα και πλέον θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας .

Τον λόγο αρχικά πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος Α.Αυλωνίτης ο οποίος μετά από έναν μίνι απολογισμό ευχήθηκε στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της.Δεν έλλειψαν φυσικά και οι αντεγκλήσεις οι οποίες περισσότερο είχαν να κάνουν επί προσωπικού επιπέδου και δεν δόθηκε συνέχεια.

Επίσης μίλησε ο κύριος Λάμπρου που ως πρώην γραμματέας τοποθετήθηκε σε πρακτικά ζητήματα που άμεσα απαιτούν λύσεις όπως θέμα προπονητή μετά την παραίτηση Ζουρούδη και επανάκαμψη της ομάδας εν όψη των προσεχών της υποχρεώσεων.
Σημαντική και η παρέμβαση του Σταύρου Μαστραντωνά που έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία της ομάδας παρά τις όποιες αντεγκλήσεις και βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από όλα.

Τέλος εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και όλοι συμφώνησαν πως έβαλαν αρκετοί επιχειρηματίες πλάτη προκειμένου να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Η Χαλκίδα πλέον μπαίνει σε νέο δρόμο και όλοι ευελπιστούν πως η διοίκηση θα σταθεί στο ύψος της με στόχο την παραμονή όπως συμφώνησαν όλοι οι παριστάμενοι αποποιούμενοι λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος και έχοντας σαν σημαία το ρητό πως σημαντικό είναι να μην ξαναγίνονται τα λάθη από τον εαυτό μας αλλά περισσότερο σημαντικό είναι να διδασκόμαστε από τα λάθη των άλλων......