Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με σπουδαίο διπλό ο Αμαρυνθιακός έμεινε κοντά στην κορυφή


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σταυρού εκεί που ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε των φιλοξενούμενο Αμαρυνθιακό σε ένα αγώνα που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι όπως πάθος, δύναμη, μονομαχίες σώμα με σώμα, ένταση και φυσικά αρκετό κόσμο που παρακολούθησε την μεγάλη αναμέτρηση.

Καλύτερος στα σημεία ο Αμαρυνθιακός κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 και να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο μέσα σε μια δύσκολη έδρα που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  

Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν καλοί, έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο τους θα μπορούσαν αν είχαν εκμεταλλευτεί μία από τις 2-3 καλές στιγμές που είχαν με Ρεπετσά και Χατζηαντωνίου θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά σε γενικές γραμμές η νίκη του Αμαρυνθιακού κρίνεται δίκαιη.

Οι νικητές που είχαν σαν κινητήριους μοχλούς στον άξονα του Κοτρογιάννη και Δήμου και επιθετικά τον Σταματάκο με τον Σκριβάνο είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για κάτι περισσότερο και διαμαρτύρονται και για μία φάση στο 70' που ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Ηλία Δήμου.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν:

Στο 20' από ωραία ενέργεια και πάσα του Σταματάκου ο Ηλίας Δήμου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Στο 85' από σέντρα του Μπαλαμπάνη ο Τσολάκος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Τουλούμης, Πριόνας - Αντωνίου

ΣΤΑΥΡΟΣ (Αγγ. Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής, Ρεπετσάς, Σεΐτης, Χασαπίδης (86' Γκίκας), Σπανός, Χατζηαντωνίου, Μουτουσίδης (86' Τσώκος), Θαν. Σκριβάνος (46' Δημ. Τσούτσης).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αθ. Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Παν. Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα, Βεσέλι, Σταματάκος (86' Μεταξάς), Κοτρογιάννης (89' Β. Μυρτέζα), Σπυράκης (58' Τύρπος), Δήμου (89' Μετοχιάτης), Π. Δ. Σκριβάνος (81' Μπατζέλης).