Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό τίτλου για την Αρτάκη μέσα στο Αλιβέρι (Βίντεο τα γκολ του αγώνα)

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής που τράβηξε τα βλέμματα των περισσότερων φίλων του ποδοσφαίρου έγινε στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο γηπεδούχος Ταμυναϊκός και η φιλοξενούμενη Αρτάκη.

Ο αγώνας πράγματι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι όπως πάθος, δύναμη, μονομαχίες σώμα με σώμα αρκετά καλό ρυθμό ειδικά στο δεύτερο μέρος, γκολ, χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, μία αποβολή και φυσικά κατάμεστη την εξέδρα από τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και από φιλάθλους άλλων ομάδων που ταξίδεψαν μέχρι το Αλιβέρι για να παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι εκτός της πολύ μεγάλης διπλής ευκαιρίας του ΑΟΝΑ στο 15' δεν είχε άλλες αξιόλογες φάσεις με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τις άμυνες τους και να προσπαθούν με κάποια ανούσια μακρινά σουτ να απειλήσουν τον αντίπαλο.

Στην επανάληψη είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δείχνουν και τις επιθετικές τους αρετές με τον Ταμυναϊκό να έχει ένα σούπερ 15λεπτο 46'-61' και τον ΑΟΝΑ να ανεβάζει απόδοση στην συνέχεια να σημειώνει 2 γκολ, να έχει και τρεις καλές ευκαιρίες και εν τέλει να φεύγει από το Αλιβέρι με νίκη μετά από 34 χρόνια.

Μία νίκη ατόφιο χρυσάφι που τον κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας περάσει από μία πολύ δύσκολη έδρα.

Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι από το 78' ο Ταμυναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Τσολάκου.

Στο 15' η Αρτάκη έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία με Ταυταρίδη και Χατζηστάμου τους οποίους σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ζωντός.

Στο 50' τεράστια ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό όταν ο Μπράχα μόνος απέναντι από τον Ντουμάνη πλάσαρε άουτ.

Στο 57' από πολύ καλή θέση σουτ του Μώρου πέρασε και αυτό άουτ για τον Ταμυναϊκό.

Στο 59' ωραία προσπάθεια από αριστερά για τον Σταματούκο που μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα αλλά πάλι οι παίκτες των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν από κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 67' από εκτέλεση κόρνερ του ΑΟΝΑ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα του Ταμυναϊκού (έμεινε ζωντανή μέσα στην περιοχή)  και ο Τσούπρος με ωραίο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Ζωντού κάνοντας το 0-1.

Στο 69' τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΝΑ όταν ο Τόρα σε ανεπανάληπτο τετ τα τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 75' ο Ντουμάνης πρόλαβε τον Τρεπεκλή και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο 76' σουτ ρουκέτα του Ντελέκου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζωντού.

Στο 78' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη - κόκκινη ο Τσολάκος για επικίνδυνο φάουλ.

Στο 82' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη απέκρουσε ο πολύ καλός Ζωντός και στο 84' ο Μεγάλος από αριστερά και την γωνία της μεγάλης περιοχής κινήθηκε εσωτερικά και με φοβερό σουτ στο απέναντι παράθυρο έγραψε το τελικό 0-2 και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας του.

Δείτε τα γκολ του αγώνα


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας Κ, Τσολάκος, Καρατζάς, Αναστασίου, Φωτιάς (37' λ.τρ Μπράχα) , Σταματούκος, Πέππας Γ, Ντούρμας (84' Ποδαράς), Μώρος, Τρεπεκλής (84' Πόγκας).

ΑΡΤΑΚΗ (Ι. Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Καρλατήρας (75' Ρεπετσάς), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Χατζηστάμου (57' Ζουρμπουλής), Ντελεκος (89' Σιαράπης), Μεγάλος (89' Λούκας), Ταυταρίδης, Λάσρι (57' Τόρα).