Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς Αλάτσατα και Δροσιά.

Με σκορ 1-1 Αλάτσατα και Δροσιά μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις με τους  γηπεδούχους να παίζουν  από το 75' με δέκα λόγω αποβολής του Σταμέλου.

Στο πρώτο μισάωρο οι δύο ομάδες είχαν αναγνωριστικό παιχνίδι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες.Στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τους τραυματισμούς των Κουζούμ και Ζαχαριάδη Β. που άλλαξαν τα σχέδια  των γηπεδούχων και τις ισορροπίες των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο μέρος μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Γιαλού στο 53' έδωσε μια ανάσα για καλύτερο θέαμα σε σχέση με την μετριότητα του πρώτου ημιχρόνου.

Και στο 53 τα Αλατσατα άνοιξαν το σκορ με τον Αργυρό 1-0 και στην επόμενη φάση ανατροπή του Σακκά πέναλτι και με εκτελεστή τον Μαστροκώστα ήρθε το ματς στα ίσια 1-1.

Στο 75' ήρθε η αποβολή του Σταμέλου αλλάζοντας την αριθμητική ισορροπία και με συνδυασμό των δυο τραυματιών του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το έργο των γηπεδούχων ακόμη πιο δύσκολο.

Διαιτητές ήταν οι Κασομούλης,Βελέντζας, Ρουμπής.

Αλάτσατα. (Παναγιώτης Σκόνδρας): Τσιμπός, Τουζούν, Ντούκα, Ε. Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Αγγελάκης, Σταμέλος, Β. Ζαχαριάδης, Τσιαμπαλής, Αργυρός, Π. Ζαχαριάδης. (Καρατζάς, Ζέρβας, Παπακωνσταντίνου, Βλάχος, Αλεξίου, Θ. Κουτσαυλής).

Δροσιά. (Γιώργος Λάμπρου): Κυριακλείδης, Ι. Διοκμετζίδης, Ν. Διοκμετζίδης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος, Ζαχαράκης, Μερκούρης, Μαστροκώστας, Πετράκης. (Γιαλός, Βάρκας, Ξαρχάκος, Λαλάκος, Σακκάς, Αλάμαρας, Χατζηλάμπρου).