Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καλύτερος ο Ερμήλιος επικράτησε στον Άγιο Λουκά

 Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αγίου Λουκά το απόγευμα του Σαββάτου όπου ο φιλοξενούμενος Ερμήλιος ήταν καλύτερος και επικράτησε των γηπεδούχων με το ευρύ 4-0 και συνεχίζει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Ο αγώνας στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν κάτι που κατάφεραν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι και πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Ερμήλιος που φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις ανέβασε απόδοση, πέτυχε ακόμα τρία τέρματα και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη, ενώ ο Άγιος Λουκάς σε αυτό το διάστημα δεν κατάφερε να βγάλει κάποια  αντίδραση και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο 12' ο Δεμερούτης απομάκρυνε με τα πόδια συρτή σέντρα - σουτ και στο 26' ο πορτιέρο του Αγίου Λουκά απέκρουσε σουτ του Γ. Μπασινά από καλή θέση.

Στο 27' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Λάμπρου έκανε ατομική προσπάθεια και σέντρα από αριστερά και ο Σταμέλος με κεφαλιά εξ επαφής με την αντίπαλη εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 28' απάντησε ο Ερμήλιος αλλά το σουτ του Θ. Μπασινά βρήκε σε ετοιμότητα τον Δεμερούτη.

Στο 33' σουτ του Σταμέλου από θέση μέσα δεξιά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Πρέντσι.

Στο 43' έγινε το 0-1 όταν ο Καλαμαράς έφυγε από αριστερά στο ανοιχτό γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Θ. Μπασινά ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 48' ο Θ. Μπασινάς διέσχισε το μισό γήπεδο μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 53' πάλι ο Θ. Μπασινάς έγινε κάτοχος της μπάλας σε θέση μέσα αριστερά πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από πλάγια με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο 65' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιούση πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 70' ο Θ. Μπασινάς κέρδισε πέναλτι και ο Αντωνάκης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 0-3.

Στο 78' ο Αντωνόπουλος με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δανιηλίδης, Ντόβολης Ι - Ακριώτης

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Δ. Σκοντόβολος): Δεμερούτης,Τσάλας, Κιάτος, Γκαρούτσος (60' Κόρμπας), Ριζογιάννης, Μάλλιος, Κωτσής (74' Τριτσώνης), Λάμπρου (63' Κοτολλάκου), Σταμέλος, Κιούσης, Ντούντι.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δ. Ερμήλιος): Πρέντσι, Αντωνάκης, Μπουρνάζος (65' Φωτιάδης), Μπανάσης, Βογιατζής (75' ΣτουραΪτης), Καπατσούλιας, Μπασινάς Γ (75' Αντωνόπουλος), Μπασινάς Θ (80' Δεληγιάννης), Παλπάνης, Καλαμαράς (46' Φτούλης).

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ πάνω στην φωτο