Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καλύτερος ο Ταμυναϊκός 2-0 την Αιδηψό video τα γκολ

 
Ο Ταμυναϊκός επικράτησε με 2-0 της Αιδηψού το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου.
Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και εκτός των δύο γκολ που πέτυχαν έχασαν πάρα πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά πότε η αστοχία των παικτών τους και πότε ο εκπληκτικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μπιμπάϊ δεν επέτρεψαν να ξεφύγει το σκορ.
Από την άλλη η Αιδηψός που κατέβηκε στο Αλιβέρι με ελλείψεις (με μόλις 14 ποδοσφαιριστές) ήταν αξιόμαχη, προσπάθησε για κάτι καλύτερο απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και βέβαια είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα της ο οποίος κράτησε το 1-0 σε πολλές περιπτώσεις και ουσιαστικά την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Στο 10' σέντρα Σταματούκου στο 2ο δοκάρι γύρισμα του Ποδαρά στον Μπράχα προβολή του τελευταίου η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 12' Από δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Ντούρμα ο Σταματούκος έκανε ωραία γυριστή κεφαλιά και ο Μπιμπάϊ με πολύ καλή απόκρουση στο δεξί παράθυρο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 22' ο τερματοφύλακας Μπιμπάϊ απομάκρυνε την μπάλα στα 10-15 μέτρα έξω από την περιοχή και ο Μανδράκας που έγινε κάτοχος με σουτ ρουκέτα από θέση μέσα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 31' ο Γιουκάϊ έκανε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα ο Μπράχα πήρε την μπάλα βρέθηκε απέναντι από τον Μπιμπάϊ προσπάθησε να τον περάσει αλλά ο Γιουκάϊ επέστρεψε και διόρθωσε το λάθος του απομακρύνοντας τον κίνδυνο.

Στο 33' από γύρισμα του Φώτου κεφαλιά του Σουλιάδη πέρασε άουτ για την Αιδηψό.

Στο 42' τεράστια ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό όταν ο Ντούρμας βρέθηκε απέναντι από τον Μπιμπάϊ πλάσαρε, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο Καρατζούδης τελευταία στιγμή λίγο πριν την γραμμή του τέρματος  έδιωξε, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα  το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να την μπλοκάρει ο Μπιμπάϊ.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Στο 44' ο Ταμυναϊκός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Μπράχα μόνος απέναντι στον Μπιμπάϊ πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 49' ατομική ενέργεια και σουτ του Πέππα Γ. πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50' ο Μπιμπάϊ σε τετ α τετ νίκησε τον Γιάννη Σταματούκο.

Στο διάστημα 65-68 ο Ταμυναϊκός απείλησε τρεις φορές με Σταματούκο και Μώρο αλλά ο Μπιμπάϊ ήταν και πάλι ο νικητής.

Στο 77' ο Σουλιάδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ζωντού αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και χάθηκε η ευκαιρία για την Αιδηψό.

Στο 84' ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μώρο.

Στο 87' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μώρου η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα ο Μπιμπάϊ απέκρουσε προσωρινά και ο Τρεπεκλής από κοντά έκανε το 2-0 (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ).

Στο 89' ωραίο σουτ του Μακρή από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή εξίσου καλή και η απόκρουση του Ζωντού.

Στο 92' ο εκπληκτικός στο σημερινό παιχνίδι τερματοφύλακας Μπιμπάϊ νίκησε δύο φορές τον Μώρο πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις.

Διαιτησία: Κούκουρα, Κοντογιαννίδης - Ντόβολης Ε

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας Κ, Τσολάκος, Καρατζάς, Τάκο, Πέππας Γ (63' Ντόβολης), Σταματούκος (89' Αναστασίου), Ντούρμας (89' Πομαρές), Μπράχα (63' Μώρος), Ποδαράς (73' Τρεπεκλής), Μανδράκας.

ΑΙΔΗΨΟΣ (Θαν. Αναγνώστου): Μπιμπάϊ Μ, Καρατζούδης, Καραγκούνης (63' Θεοδοσίου), Γιουκάϊ, Γάσπαρης, Σούμπασης (87' Σουλιάδης Δ), Σουλιάδης Μ (80' Καπλανάϊ), Σουλιάδης Ι, Φώτου, Μπιμπάϊ Ι, Μακρής.