Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Προποντισ: Δελτίο τύπου

 
Το ΔΣ της ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κύριο Παναγιώτη Τοκπασιδη, ο οποιος αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μας στην φετινή πορεία του πρωταθλήματος και στους στόχους που έχει θέσει εξαρχής. 

 Ο Παναγιώτης Τοκπασιδης με ποδοσφαιρική και προπονητική θητεία σε επαγγελματικό επίπεδο ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας μας την δεδομένη στιγμή.    

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή επιτυχία στο έργο του.

Το ΔΣ  με τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή - δάσκαλο κύριο Κώστα Σταματιου καθώς και με τον γυμναστή κύριο Αλεξανδρο Σταματιου θα ήθελε να τους ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους.   

  Ειδικά για τον φίλο Κώστα θα ήθελε να επισημάνει ότι παρέλαβε την ομάδα μας σε μια  δύσκολη , για εκείνη την περίοδο, συγκυρία και με την σωστή και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και άριστη καθοδήγηση στον αγωνιστικό χώρο την οδήγησε σε πορεία πρωταθλητισμού στην κατηγορία, αναδεικνύοντας παράλληλα και παίκτες από την ακαδημία της.    

 Φίλε Κώστα σε ευχαριστούμε για όλα , να ξέρεις ότι θα παραμείνεις για πάντα στενός φίλος και ένας από εμάς και θα υπάρχει πάντα μια θέση για εσένα στην οικογένεια της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ .    

Ολόψυχα σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο!