Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ.Ρέτσας: Πρώτιστο μας μέλημα η σύσταση ιατρικής επιτροπής στην ΕΠΣΕ''

 Ο άρτι εκλεγμένος πρόεδρος  και συνεχιστής στον θώκο της ΕΠΣΕ μίλησε στο EVIAGOAL σχετικά με το φλέγον θέμα των απινιδωτών στα γήπεδα δίνοντας την θέση και το στίγμα της Ένωσης με σαφή και γεμάτο συνέπεια τρόπο.

Ο πρόεδρος μας τόνισε πως από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να μην ξεκινάει ματς χωρίς την ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο αυτό τηρείται κατά γράμμα και με ευλάβεια .Η πληρότητα μπορεί να μην είναι στο 100% στα γήπεδα όμως σε κάθε γήπεδο βρίσκεται απινιδωτής έστω και από γειτονικά γήπεδα στα οποία δεν διεξάγονται την ίδια ώρα παιχνίδια.

Σίγουρα το καίριο ερώτημα έχει να κάνει και με την χρήση των απινιδωτών τους οποίους όπως τόνισε ο πρόεδρος οι γιατροί μπορούν να τους χρησιμοποιούν και το σημαντικό βήμα είναι η άριστη κατάρτιση μέσα από σεμινάρια.

Προς αυτή την κατέυθυνση άλλωστε θα κινηθεί η ΕΠΣΕ στην πρώτη της συνάντηση την επόμενη Τρίτη στην αίθουσα της Περιφέρειας με την σύσταση ειδικής ιατρικής επιτροπής η οποία θα αναλάβει σεμινάρια προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι των ιατρικών team να μάθουν πράγματα αλλά και να αναλάβουν με χαμηλό κόστος την ιατρική παρακολούθηση όλων των παικτών.

Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει και με την δημιουργία κατά τόπους ιατρικών γραφείων στα οποία οι ομάδες θα απευθύνονται για την εξέταση και την πιστοποίηση των δελτίων υγείας.Ένα βήμα πάρα πολύ σημαντικό καθώς τις περισσότερες φορές οι ιατρικές βεβαιώσεις περνάνε χωρίς καμμία εξέταση απλώς με μιά απλή υπογραφή .

Σίγουρα όλες αυτές οι ενέργειες είναι προς την θετική κατεύθυνση και που αν και έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό όμως όπως λέει ο λαός''κάλλιο αργά παρά ποτέ'' μιας και τα παθήματα των τελευταίων θανατηφόρων περιστατικών στα ερασιτεχνικά γήπεδα φαίνεται πως γίνονται μαθήματα.