Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τριπλή κοπή πίτας στον Αγ. Γεώργιο Αυλωναρίου

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον Αγ. Γεώργιο η ποδοσφαιρική ομάδα  Άρτεμις , ο Απανταχού Σύλλογος και η τοπική κοινότητα έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους. Μετά τις καθιερωμένες ευχές ακολούθησαν οι κοπές και όλοι χάρηκαν την ωραία και ζεστή εκδήλωση. Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γιώργος Ζέρβας και οι αντιδήμαρχοι κ Δημάς και Γ. Κότσαρης. Οι Σύλλογοι μετά την εκδήλωση ανακοίνωσαν:

''Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους από εδώ τον μικρό  όμορφο Άγιο Γεώργιο!! Ευχόμαστε αυτός ο χρόνος να είναι γεμάτος  με Υγεία, Αγάπη,Ειρήνη,Ίαση, Επούλωση και Αλληλεγγύη!! 

Άς είναι το 2023 η χρονιά της ελπίδας!!

Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου πέτυχε  η Καίτη Δακουρου-Τσάλα( ένα λογοτεχνικό βιβλίο 《Ο Ραγιάς》του Γιάννη Καλπούζου)

Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας του Συλλόγου πέτυχε ο Τάκης Μόλαρης( μια δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ από το Κρεοπωλείο Γιάννης Μπελιάς)

Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας της ομάδας μας Άρτεμις Αγίου Γεωργίου πέτυχε η Γιάννα Ρέτσα( 2 μπουκάλια κρασί και ένα λουκάνικο )

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα τυχεροί !!

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Μπελιά για την προσφορά του!!''