Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ Δελτίο τύπου

Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση

Θέμα: Αλλαγή ημερομηνίας της Εκδήλωσης του Συλλόγου - Κοπή Βασιλόπιτας για τις 13.02.2023. λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ &Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός ανακοινώνει ότι λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η εκδήλωση που διοργάνωσε για 8/2/23 και θα την πραγματοποιήσει : την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα : 18:30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά)

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Χριστίνα-Αλίκη Δεληβοριά-Δημαρέλου  M.Ed., Λογοθεραπεύτρια, Ειδική Παιδαγωγός . «Η σημασία της κοινωνικοποίησης των Ατόμων με Αναπηρία» Τα παιδιά Θεατρικής Δημιουργίας του Συλλόγου θα αυτοσχεδιάσουν πάνω στους Όρνιθες του Αριστοφάνη - διδασκαλία Σοφία Λιάκου & Γιάννης Τζέμης

Θα ακολουθήσουν τραγούδια από παιδιά του Συλλόγου -διδασκαλία Άννα Ροδά-, πλαισιωμένα από τη Χορωδία του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας - διδασκαλία Δέσποινα Γερογιάννη , Βάλια Σεβροπούλου Την Χορωδία θα συνοδεύσουν μουσικά οι μαθητές: Βασίλης Πολυχρόνης Κλαρίνο και Γιάννης Πολυχρόνης Μπουζούκι .

Στη συνέχεια τα παιδιά του Συλλόγου θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς - διδασκαλία Άννας Ροδά - με τη συμμετοχή των μελών του Εργαστήριου Πολιτισμού Ν. Αρτάκης& Παναγία Φανερωμένη" - διδασκαλία Θεόδωρος Γιαννακάρας - .

Πριν από την κοπή της πίτας θα ακουστεί ένα παραμύθι για μια αλλιώτικη βασιλόπιτα.

Είσοδος Ελεύθερη

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Π.Ε.Εύβοιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο