Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αντώνης Αυλωνίτης:'' Ο άρχοντας των Ευβοϊκών γηπέδων΄΄

 Το eviagoal στο πλαίσιο των αφιερωμάτων του  σε παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα ευβοϊκά γήπεδα και όχι μόνο σήμερα αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε τρία μέτωπα όντας ο μοναδικός σε αυτό τον τομέα, σαν παίκτης, προπονητής, αλλά και σαν πρόεδρος.

Ο λόγος για τον Αντώνη Αυλωνίτη ο οποίος γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1961, που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Προποντίδα το 1979 με την οποία το 1983 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α' κατηγορία σημειώνοντας 36 γκολ.

Εκείνη την χρονιά ο κόουτς Γιάννης Μαντζουράκης τον πρότεινε στην Χαλκίδα και ο πρόεδρος τότε ο Εμμανουηλίδης τον πήρε στην ομάδα.


Με την Χαλκίδα έπαιξε μέχρι το 1989.Η συνέχεια της διαδρομής είχε από κει και έπειτα την Νίκη Βόλου η οποία μετείχε στην Β' Εθνική, τον Φωστήρα, τη Θήβα και τον Λήλας Β. στον οποίο έκλεισε την καριέρα του το 1996.

Σαν προπονητής το βάπτισμα του πυρός το πήρε στον Όλυμπο Γ. το 1997 και μετά από έναν χρόνο στην Χαλκίδα .
Τρία χρόνια κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων από το 2000 έως το 2003 σαν
συνεργάτης του Α. Μιχαλόπουλου και το ''πικ '' στην καριέρα του αποτέλεσε η παρουσία του στο πάγκο της εθνικής ανδρών για τρία ματς (με Λιθουανία, Εσθονία και Ρωσία) πριν την έλευση του μεγάλου Ότο Ρεχάγκελ και παραμονές του έπους της Πορτογαλίας.

Μάλιστα του προτάθηκε να μείνει σαν συνεργάτης του Γερμανού όμως αυτό δεν ευοδώθηκε.
Η συνέχεια στην προπονητική του καριέρα έχει να κάνει με παρουσία στην Αρτάκη, την Θήβα, τον Αχαρναϊκό, τον Παναργειακό και τον Βύζα Μεγάρωνπου ανέβεικε στην σούπερ λιιγκ 2, καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες
Η παρουσία του στον πάγκο της Χαλκίδας τις περιόδους 2017-2018,2018-2019 με την παρουσία της ομάδας στην Γ' Εθνική. Στην τελευταία μάλιστα περίοδο από προτελευταία θέση η Χαλκίδα βρέθηκε δεύτερη πίσω από την Παναχαΐκή κέρδισε την άνοδο όμως κάποια εξωαγωνιστικά γεγονότα που δεν είναι της παρούσης φρέναραν  την άνοδο της ομάδας. 
Πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της Χαλκίδας με ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα αφού η ομάδα βρέθηκε λίγο πριν την διάλυση, μπήκε μπροστά αψηφώντας τους όποιους κινδύνους εγκυμονούσε ένα τέτοιο εγχείρημα, η ομάδα στάθηκε στα πόδια της αγωνίστηκε κανονικά στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην προεδρία έως την τελευταία εκλογική διαδικασία που έγινε πριν λίγες από την όποια εκλέχτηκε νέα διοίκηση .Δείχνοντας την αγάπη του για τον σύλλογο παρά το γεγονός ότι  δεν συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. δήλωσε ότι θα βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί η ομάδα.

Αυτή είναι η προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Αντώνης Αυλωνίτης ένας πραγματικός τζέντλεμαν των Ευβοικών και όχι μόνο γηπέδων και ο οποίος αφήνει σαν παρακαταθήκη εκτός από το προσωπικό του στίγμα και δύο άξιους γιους συνεχιστές στα ποδοσφαιρικά χορτάρια κάνοντας πράξη το ρητό πως τα μήλα θα πέσουν κάτω από την μηλιά.