Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μακρυκάπα - Μαντούδι 1-0

 Ένα γκολ έκρινε τον αγώνα στην Μακρυκάπα όπου οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς στον εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος με 1-0 επί της αξιόμαχης Αναγ. Μαντουδίου, που απείλησε ιδιαίτερα στο Β' μέρος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 7' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή σε σουτ του Μήτρου ελάχιστα άουτ.

Στο 11' το Μαντούδι απείλησε με τον Μαναρίτσα που πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 43' και πάλι με τον Μήτρου απείλησε η Μακρυκάπα με απ' ευθείας φάουλ ελάχιστα άουτ.

στο 45' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βουρδάνου μετά από σέντρα στην περιοχή 1-0.

Στην επανάληψη το Μαντούδι μπήκε πιο δυνατά προσπαθώντας να ισοφαρίσει αλλά η Μακρυκάπα σωστά στημένη κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0.

Στο 64' εντυπωσιακή επέμβαση του Πάττα διώχνοντας κόρνερ κεφαλιά του Μαναρίτσα. 

Στο 78' πάλι ο Πάττας είπε όχι σε νέα ευκαιρία του Μαντουδίου.

Παρά την πίεση το Μαντούδι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ αισθητή ήταν η απουσία του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Ζουζουλή στην επίθεση.

ΑΟ Μακρυκάπας. (Βαγ Ζέρβας): Πάττας, Γκέκας, Πασάι, Γκρινιάρης, Μπελίτσος, Μαστροκώστας (74’ Παπαγεωργίου), Βουρδάνος, Λειβαδίτης, Κονόμι,  (46’ Σιδέρης), Στούμπος Στ. (46’ Λέκκας), Μήτρου

ΑΟ Μαντουδίου. (Τάκ. Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Μορφούλης, Τσικτσίρης, Καψάλας, Βούλγαρης, Κουβούσης, Μαναρίτσας,Στεργίου, Τσούμαρης (85’ Αναστασίου), , Ντεγιάννης, Λιάκος (85’ Τάρλας).