Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σταυρός - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

Ένα δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Σταυρού όπου ο Σταυρός και ο Ηρακλής Ψαχνών μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς σε ένα αγώνα που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Με γκολ ξεκίνησε ο αγώνας για τους γηπεδούχους πριν συμπληρωθεί το 1' λεπτό ο Μουτουσίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο συνεχίστηκε το πρώτο μέρος και μάλιστα χάνοντας ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ.

Στο 7' ο γκολκίπερ του Ηρακλή απέκρουσε δυνατό σουτ του Σκριβάνου. 

Στο 37' οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Στρατή που το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι παραμένοντας το 1-0 για τον Σταυρό.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής ιδιαίτερα μετά το 60' πήρε τον έλεγχο χάνοντας μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Καραχάλιου που απέκρουσε ο Γκολκίπεςρ.

Στο 72΄δυνατό σουτ του Καραχάλιου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Άλλες δυο καλές στιγμές για τον Ηρακλή στο στο 75' με τον Τσούτση και στο 76' με τον Στρατή, με τον Ηρακλή να πιέζει για την ισοφάριση

Το κατάφερε τελικά στο 84' όταν ο Καραχάλιος τροφοδότησε τον Γκούρλα που πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα εξαιρετικό αγώνα και από τις δύο ομάδες. 

ΑΠΣ Σταρού. (Αγγ. Βογιατζής):  Καρκαλής, Βογιατζής, Χασάνδρας,  Μολές, Χατζηαντωνίου,Ταψής, Χασαπίδης, Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης, Σκριβάνος.

Ηρακλής Ψαχνών. (Σταύρος Σταθαράς): Μίχος, Φιόλα, Σταματίου, Ι. Μπίτζος, Παπίλας, Γκούρλας, Στρατής,  Τσούτσης, Σ. Μπίτζος,Καραχάλιος, Μακρής.