Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανοιχτή η πρόκριση στο ντέρμπι του κυπέλλου

Το ισόπαλο 2-2 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο κατάμεστο "Τσαρπάλειο" του Αλιβερίου (400 περίπου φίλαθλοι) του μεγάλου ζευγαριού του κυπέλλου ανάμεσα σε Ταμυναϊκό και Αμαρυνθιακό αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους 4 του θεσμού.

Ο Ταμυναϊκός ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις γιατί ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (ειδικά στο Α' ημίχρονο ήταν ισοπεδωτικός) προηγήθηκε με 2-0 στο 52', έχασε κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μώρου,  αλλά μετά τα μισά της επανάληψης έπεσε ο φρενήρης ρυθμός του ενώ δεν τον βοήθησαν και οι αλλαγές. 

Ο Αμαρυνθιακός που στο πρώτο μέρος έδειχνε να πελαγοδρομεί και είχε για κορυφαίο τον τερματοφύλακα Φαλαγγίτη ανέβασε κάπως την απόδοση του μετά το 70' και τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2 γκολ από στημένες φάσεις με το δεύτερο του Στέλιου Μπαλαμπάνη να είναι πραγματικό ποίημα.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι παρά το αποτέλεσμα που πήραν προβλημάτισαν με την απόδοση τους και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του EVIA GOAL ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων τις επόμενες ώρες.

Στο 2' ο Σταματούκος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή από τον Μυρτέζα βγήκε απέναντι από τον Φαλαγγίτη αλλά ο τερματοφύλακας του Αμαρυνθιακού τον νίκησε.

Στο 5' σουτ του Μπράχα από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 18' ο Μπράχα από πάσα του Μώρου βρέθηκε σε τετ τα τετ με τον Φαλαγγίτη με ωραία ντρίπλα τον πέρασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 19' Σταματούκος και Μπράχα έκρυψαν την μπάλα ο τελευταίος έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Αντζέλι αλλά αυτος μόνος με το τέρμα πλάσαρε άουτ χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Στο 20' από εκτέλεση φάουλ ο Βεζυρτζόγλου δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα στην προβολή που επιχείρησε.

Στο 30' άλλη μία τεράστια ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό όταν ο Σταματούκος μπήκε στην περιοχή από αριστερά έδωσε παράλληλη πάσα στον Μπράχα αλλά αυτός εξ επαφής νικήθηκε από τον Φαλαγγίτη.

Στο 35' ο Μώρος μπήκε στην περιοχή του Φαλαγγίτη ο προσωπικός του αντίπαλος τον τράβηξε ο επιθετικός του ΤαμυναΪκού βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο κ. Χουλιάρας είπε παίζεται.

Στο 50' διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μπράχα έκανε δυνατό σουτ που απέκρουσε προσωρινά στην δεξιά του γωνία ο Φαλαγγίτης και στην επαναφορά σουτ του Ντούρμα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 52' έγινε το 2-0 όταν ο Μπράχα έκλεψε την μπάλα την έδωσε στον Μώρο αυτός βρήκε τον Σταματούκο ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Ταμυναϊκού.

Στο 54' από πάσα του Σταματάκου ο Κοτρογιάννης σούταρε αλλά ο Καρατζάς κόντραρε το σουτ και απομάκρυνε.

Στο 79' ο Κοτρογιάννης σούταρε από καλή θέση η μπάλα κάπου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Κοτρογιάννη στο 80' η μπάλα έμεινε ζωντανή μέσα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και ο Μπατζελής με δυνατό - ξερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ζωντού κάνοντας το 2-1.

Μετά την μείωση του σκορ οι φιλοξενούμενοι αναθάρησαν και βγήκαν περισσότερο στην επίθεση με αποτέλεσμα να κερδίσουν στο 90+2' φάουλ δεξιά στην πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής την εκτέλεση του  οποίου ανέλαβε ο σπεσιαλίστας Μπαλαμπάνης που έστειλε συστημένα την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Ζωντού γράφοντας το τελικό 2-2.

Λίγο πριν την λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ηλίας Δήμου

Διαι
τησία: Χουλιάρας, Πριόνας - Αντωνίου /Τέταρτος: Κηρύκος 


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τάκο, Καρατζάς, Αναστασίου, Αντζέλι, Σταματούκος (84' Ντόβολης), Ντούρμας, Μπράχα (72' Τρεπεκλής), Μώρος (84' Πόγκας), Μανδράκας (76' Πέππας Γ).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αθ. Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Τύρπος, Μυρτέζα (58' Μπατζελής), Σκριβάνος, Σταματάκος (58' Σκριβάνος Λ. Π), Κοτρογιάννης (88' Τσάλας), Βεζυρτζόγλου, Δήμου, Σκαθαρούδης (35' Βεσέλι).