Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιστροφή στις νίκες σε δύσκολη έδρα


Επιστροφή στις νίκες για τον Ταμυναϊκό ο οποίος επικράτησε μέσα στο "Λουμίδειο" της Καρύστου του τοπικού ΑΟΚ με 3-0 σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

Οι νικητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα προηγήθηκαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και με άλλα δύο γκολ στην επανάληψη έδειξαν την ανωτερότητα τους φτάνοντας στο τελικό 3-0 μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Οι γηπεδούχοι που είχαν και 3-4 ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και το καλό ξεκίνημα στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τόσα προβλήματα στον Ταμυναϊκό έτσι ώστε να πάρουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Στο 43' ο Μπράχα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο 73' ο Δημήτρης Ντούρμας παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ραβιόλου κάνοντας το 0-2.

Το σκορ έκλεισε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Καρατζάς στο 86' με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (0-3).


 Διαιτησία: Κηρύκος, Κοντογιαννίδης-Χατζηκαμαγιάννης.



ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Γ. Τζόκας): Π. Ραβιόλος, Περ. Ραβιόλος, Θάτσι (82' Ζέφι), Σφυρίδης, Μπογκντάνι, Κακαβάς, Κασέμι (82' Τηνιακός), Μπούσουλας (82' Μπθιθικούκης), Ζάνι (85' Γκιλπάθης), Καράβολας (85' Αντώνενας), Γεωργιόπουλος.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας (85' Δήμου), Τσολάκος (64' Τάκο), Καρατζάς, Αναστασίου, Ανγκέλι, Σταματούκος, Γ. Ντόβολης (70' Μανδράκας), Μπράχα (64' Μώρος), Ποδαρας (85' Πομάρες), Ντούρμας.