Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Καλαθοσφαίρισης


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, με την επωνυμί «CHALKIS BASKET 2023»
 Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) διοργανώνει το Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, με την επωνυμία «CHALKIS BASKET 2023».

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν:

1. Όλοι οι μη εν ενεργεία αθλητές που δεν έχουν δελτίο ενεργό σε σύλλογο Εθνικών ή τοπικών κατηγοριών. Ως μη ενεργεία αθλητής ορίζεται αυτός που δεν έχει αγωνιστεί έως την καταληκτική προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ομάδων σε κανένα επίσημο αγώνα διοργάνωσης καλαθοσφαίρισης από 1/9/2022. Σε περίπτωση που αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα διοργάνωσης καλαθοσφαίρισης μετά την έναρξη της διοργάνωσης δεν θεωρείται μη εν ενεργεία αθλητής και η συμμετοχή του καθίσταται αντικανονική.

2. Έως δύο αθλητές σε κάθε ομάδα με δελτίο σε σύλλογο τοπικών κατηγοριών, άνω των 40 ετών. Γεννημένος έως 1-1-1983).

3. Ένας αθλητής σε κάθε ομάδα με δελτίο σε σύλλογο τοπικών κατηγοριών, ανεξαρτήτου ηλικίας.

4. Οι ομάδες είναι αμιγώς αντρικές

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και θα κατατίθενται στο Τμήμα άθλησης του ΔΟΑΠΠΕΧ ( Φαρμακίδου 15 _ 2 ος όροφος).

Πληροφορίες: α) Παναγιώτης Νικολάου _ αντιπρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ και υπεύθυνος διοργάνωσης [6947126265] και β) Τμήμα άθλησης [2221351164] _ email: eirini.doappex@gmail.com και στην ιστοσελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ doappex.dimoschalkideon.gr

Κάντε κλικ στην πάρα κάτω φωτό να δείτε την προκήρυξη του πρωταθλήματος