Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακράτητος Κεχριών - ΠΑΟ Κανήθου 1-2


Η ομάδα της Κανήθου πήρε την νίκη με 2-1  στις Κεχριές από τον Ακράτητο, στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με 7 βαθμούς στη δεύτερη θέση της κατάταξης, συγκάτοικος με τον Κύζικο Ν. Αρτάκης και με τον Πανηλιακό στην πρώτη θέση με ένα βαθμό περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό η Κάνηθος με τον Ντουλαβέρη, 0-1,  ενώ δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους  ο Καθαροσπόρης έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Κώστα Γερογιάννη προσπάθησε να αντιδράσει καταφέρνοντας να μειώσουν στο 67΄ με τον  Αλεξίου σε 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακράτητος Κεχριών.  (Κώστας Γερογιάννης): 

Κ. Αλεξίου, Αχματιώτης, Ι. Αλεξίου, Γεωργαντζής, Κοντογιάννης (79′ Κουζοβουνάς), Γεωργίου, Θαλασσινός (86′ Ανδρέου), Β. Αλεξίου, Κοκκίνης (58′ Καραμπίνης), Παπαδημητρίου, Δ. Γερογιάννης.

ΠΑΟ Κανήθου (Δημήτρης Καραγιάννης): 

Μπαρόλας, Χαμάτι (46′ Γιαννακός), Στούρας (90′ Πόγκας), Κάσα, Βάθης, Ζαφειρόπουλος (35′ Καθαροσπόρης, 65′ Αντωνίου), Μπαμπίν, Σιαράπης (90′ Βαβουλιώτης), Κανάνι, Ντουλαβέρης, Σούλκα.

Διαιτησία: Κούκουρα (Σέρρας – Τζότζολης)