Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν πάει Ζάκυνθο ο ΑΟ Χαλκίς.


Δεν θα μεταβεί στην Ζάκυνθο ο ΑΟ Χαλκίς για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά και θα του επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο. Βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει αφού η ομάδα έχει υποβιβαστεί από καιρό.

Άλλη μια παραίτηση από αγώνα είχαμε στον όμιλο και είναι αυτή του Ναυπακτιακού που δήλωσε αδυναμία να μεταβεί για τον αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου. Ετσι στον 3ο όμιλο από τους 7 αγώνες θα διεξαχθούν ο πέντε προς το παρόν τουλάχιστον.

Σχετικά με την μη μετάβαση του ΑΟ Χαλκίς στην Ζάκυνθο η ομώνυμη ομάδα παίρνει μεν τους 3 βαθμούς αλλά θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων για να δει αν θα είναι η χειρότερη ένατη όλων των ομίλων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΣ Ζακύνθου:

ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961

Η ομάδα της Χαλκίδας με σχετικό έγγραφο ανακοινώνει ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην Ζάκυνθο και πλέον η παραμονή μετατρέπεται σε ακόμα μεγαλύτερο θρίλερ.

Τίποτα δεν είναι πλέον στο χέρι μας!

Πηγή: SPORTSUP

Νεότερη ενημέρωση:

Συγκεκριμένα η Χαλκίδα ενημέρωσε πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Ζάκυνθο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Ioniansports η ομάδα της Χαλκίδας με επιστολή της στην ΕΠΟ ανέφερε:

βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε εγγράφως ότι δεν θα καταφέρουμε να μεταβούμε στο νησί της Ζακύνθου για να αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα, την Κυριακή 30 Απριλίου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης.