Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με σούπερ σταρ τον Τσούπρο ο ΑΟΝΑ 3Χ3

 
Αυτοδυναμία απέκτησε ο ΑΟΝΑ καθώς πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσούπρο που πέτυχε χατ τρικ διέλυσε τον Περαμαικό με 4-1

Στο 22' η Αρτάκη άνοιξε το σκορ όταν από φάουλ του Ταυταρίδη ο Τσούπρος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Αρτάκη η οποία συνέχισε να πιέζει και στο 35' μια ωραία ενέργεια του Σεινταράσι και σέντρα δεν βρέθηκε κανένας στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 41' ήρθε το 1-1 από το πουθενά και κόντρα στην ροή του ματς από κόρνερ του Πέρρου ο Μιτσάνι με κεφαλιά νίκησε τον Ντουμάνη αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους.

Και ακριβώς με την ληξη του αγώνα μεγάλη ευκαιρία για την Αρτάκη με τον Ντελέκο αποδέκτη της μπάλας μετά από ωραίο συνδυασμό όμως το σουτ έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα του Περαμαικού Κατσικούρη όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή φάση στο β' ημίχρονο στο 50' ο Ταυταρίδης σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα και βγήκε κόρνερ.Και στο 52' νέο σουτ του Σεινταράσι από καλή θέση όμως η μπάλα βγήκε λίγο έξω.

Στο 62' νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ζουλιώτη να κάνει σέντρα σουτ όμως κανένας δεν βρέθηκε να σπρώξει την μπάλα στο ανυπεράσπιστο τέρμα.

Γύρισμα του Ζαχαρόπουλου στο 72' ο Μικράκης με το χέρι έδιωξε το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τόρα κάνοντας το 2-1 για την Αρτάκη.

Και στο 76' ο Τσούπρος μέσα από την περιοχή σούταρε ο Κατσκούρης δεν συγκράτησε την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 3-1.

Στο 77' σέντρα σουτ του Χατζηστάμου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε με τους γηπεδούχους να κάνουν πλέον ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.Και ο Τσούπρος πάλι με τρίτο δικό του γκολ στο 80' έκανε το 4-1 μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητές ήταν οι Μανδαλενάκης(Ηρακλείου),Μαρκαντωνάτος, Τζανής( Αθηνών).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Καρβέλης): Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Καρλατήρας, Σιαράπης (46’ Ζαχαρόπουλος, 80' Χαλιώτης), Ντελέκος, Ταυταρίδης, Σεϊνταράσι, Κανάνι 46’ Ζουλιώτης), Τόρα.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Μιτσάνι, Γεωργίου, Νούχο, Πέρρος, Μεσσήνης, Λάππας (55’ Βουρνάζος), Μικρούλης, Σερμάδι, Μεγαλοοικονόμου, Κατσικούρης.