Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το 4 στα 4 ο ΑΟΝΑ και Γ Εθνική.

 Με 3-2 η Αρτάκη επικράτησε στο '' Νίκος Κίλιμπας του αξιόμαχου Ελλοπιακού και είναι σχεδόν με τα δύο πόδια στην Γ'Εθνική μετά το 4Χ4 στις νίκες στο μίνι πρωτάθλημα.

Και λέμε και μετα δύο πόδια σχεδόν γιατί για ναμείνει πλέον έξω από την άνοδο πρέπει να συμβούν τρελά πράγματα με ένα και μοναδικό σενάριο. Ποιο είναι αυτό; να χάσει τα δύο εναπομείναντα ματς ο ΑΟΝΑ σε Κοιλάδα και Κόρινθο να συμβεί ένα γαϊτανάκι αποτελεσμάτων και να βρεθεί τρίτος με τον......Ελλοπιακό.

Και ακόμη πιο τρελό σενάριο το 13-3 έναντι του 7-4 στην διαφορά τερμάτων με τους Βοιωτούς να ανατραπεί γυρνώντας με το μέρος τους.Αυτό σίγουρα ούτε ο Χίτσκοκ δεν θα το είχε βάλει στο ρεπερτόριο του.


Όσον αφορά το ματς η Αρτάκη για 77' λεπτά ήταν καταιγιστική προηγήθηκε 3-0 αντί για 5-0 ελέω Κουτρούμπα πορτιέρο των Βοιωτών χάρις στα γκολ των Τόρα με πλασέ στο 32' από σέντρα σουτ του Ντελέκου, σουτ του Κανάνι στο 54' πάλι από πάσα Ντελέκου και πλασέ του Σεινταράσι στο 68'.

Εκεί κάπου οι παίκτες του Γ.Καρβέλη κατέβασαν ταχύτητα επαναπάυτηκαν και ήρθε και η είσοδος του σκόρερ και ντόπιου στράικερ Σπανού να φέρει λίγο ανησυχία .

Στο 77' από λάθος του Ντουμάνη ο Σπανός έφτασε τα τέσσερα τέρματα συνολικά κάνοντας το 3-1 σε κενή εστία και στις καθυστερήσεις πήρε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουτρόπουλο.Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ριζάι μειώνοντα σε 3-2 .

Στο τέλος όπως ήταν φυσικό οι Αρτακιανοί φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο πάνω από 700 άτομα αποθέωσαν τους πρώιμους πρωταθλητές και πλέον ο Γ.Καρβέλης θα πρέπει να ετοιμάζει τα σχέδια για την Γ'Εθνική.

Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Κορίνθου Αλέξη Κούγια καθώς θα χάρηκε κι αυτός την νίκη της Αρτάκης μιας και θα την βρει χαλαρή στο μεταξύ τους ματς στην Κόρινθο.

Διατητής ο πολύ καλός εξ Κυκλάδων Δήμερας με βοηθούς τους Πειραιώτες Λαμπροπούλου και Παπαδόπουλο.

Αρτάκη(Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Καρλατήρας(46'Κανάνι), Τσούπρος(87' Κουτρόπουλος), Στασινόπουλος, Σιαράπης, Χατζηστάμου(75' Ζουρμπουλής), Ντελέκος, Τόρα(46' Μεγάλος), Ταυταρίδης, Σεινταράσι(75' Λούκας).

Ελλοπιακός(Παπαναστασίου): Κουτρούμπας, Ρουπακάς, Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου(73' Δήμου), Ρεσβάνης, Σκουρτανιώτης(66' Σπανός), Κολόνιας(82' λ.τ. Αρκούδης), Ριζάι, Τζόρνταν.